Ο ελληνικός προορισμός που προτείνει το Lonely Planet για διακοπές το 2023

Το Lonely Planet αναδεικνύει έναν ελληνικό προορισμό ανάμεσα σε 30 μέρη όλου του κόσμου και μάλιστα στη 2η θέση της κατηγορίας των διακοπών χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Οι συντάκτες του Lonely Planet ένιωσαν ότι σαν “την Χαλκιδική δεν έχει” και την προτείνουν για διακοπές το 2023.

«Μερικές φορές χρειάζεστε ένα ταξίδι όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας, τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας ή απλώς με τον κόσμο γύρω σας. Αυτοί είναι προορισμοί όπου θα χαλαρώσετε και θα ισορροπήσετε», αναφέρει το Lonely Planet παρουσιάζοντας τα ιδανικά μέρη ξεκούρασης.

Οι προτάσεις του Lonely Planet

Έτσι, η Χαλκιδική είναι στην ίδια κατηγορία με την Ιορδανία (πρώτος προορισμός), την Τζαμάικα, την Δομινικανή Δημοκρατία, το Ράγια Αμπάτ της Ινδονησιας και τ Μάλτα.

«Συχνά επισκιασμένη από τα νησιά στα νότια της Ελλάδας, η χερσόνησος της Χαλκιδικής της Βόρειας Ελλάδας εκτείνεται στο Αιγαίο Πέλαγος και προσφέρει ευχάριστες παραλίες που αποτελούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για χαλάρωση και χαλάρωση», γράφει χαρακτηριστικά το Lonely Planet.

Η λίστα «Best in Travel 2023» συμπληρώνεται από τις κατηγορίες φαγητού, ταξιδιού (περιπέτειας) και διασύνδεσης (επαφή με τις τοπικές κοινωνίες).

Οι ιδανικοί προορισμοί ανά κατηγορία:

Φαγητό: Λίμα (Περού), Ούμπρια (Ιταλία), Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία), Φουκουόκα (Ιαπωνία), Ν. Αφρική και Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη).

Ταξίδι: Νέα Σκωτία (Καναδάς), Μπουτάν, Ζάμπια, Δυτική Αυστραλία, Parques Nacionales Naturales (Κολομβία) και το ταξίδι με τρένο από την Κωνσταντινούπολη στη Σόφια.

Μάθησης: Νέο Μεξικό, Ελ Σαλβαδόρ, Δρέσδη, Γαλλία, Μάντσεστερ και Νότια Σκωτία.

Διασύνδεση: Άκρα (Γκάνα), Αλβανία, Σίδνεϋ, Γουιάνα, Αλάσκα και Μπόισι στο Αιντάχο των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης

Πρωτοποριακή επέμβαση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος στο Μητέρα

Ένας στους 10 νοσηλευόμενους με ενδονοσοκομειακή λοίμωξη – Συνεργασία ΙΣΝ και CLEO για τον έλεγχο του προβλήματος

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.