Οι 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2022

Τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2022 ανέδειξαν οι επιβάτες και με βάση τα διεθνή αεροπορικά βραβεία, η εταιρεία που αναδείχθηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία σε ολόκληρο τον κόσμο για το έτος 2022 είναι η Qatar Airways.

Σύμφωνα με τα βραβεία «Skytrax World Airline Awards», η Singapore Airlines Ltd. και η Emirates καταλαμβάνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η ιαπωνική All Nippon Airways Co. και η Αυστραλιανή Qantas Airways Ltd.

Για άλλη μία χρονιά, η Aegean αναδείχθηκε ως η κορυφαία περιφερειακή εταιρεία της Ευρώπης.

Τα World Airline Awards διαμορφώθηκαν έπειτα από τη διαδικτυακή έρευνα πελατών που διεξήχθη από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Αύγουστο του 2022. Περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες εμφανίστηκαν στα τελικά αποτελέσματα.

Healthstories Οι 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2022Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες ανάλογα με τη θέση

Σύμφωνα με αυτά, το βραβείο για την καλύτερη καμπίνα πρώτης θέσης απονεμήθηκε στη Singapore Airlines, για την premium οικονομική θέση βραβεύτηκε η Virgin Atlantic Airways Ltd και για την καλύτερη οικονομική καμπίνα η Emirates. Επίσης, η Qatar Airways διαθέτει σύμφωνα με τους ερωτηθέντες την καλύτερη business class.

Η λίστα με τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2022 είναι η εξής:

1. Qatar Airways
2. Singapore Airlines
3. Emirates
4. All Nippon Airways (ANA)
5. Qantas Airways
6. Japan Airlines
7. Turk Hava Yollari (Turkish Airlines)
8. Air France
9. Korean Air
10. Swiss International Air Lines
11. British Airways
12. Etihad Airways
13. China Southern
14. Hainan Airlines
15. Lufthansa
16. Cathay Pacific
17. KLM
18. EVA Air
19. Virgin Atlantic
20. Vistara

Η AEGEAN κατέκτησε για 11η συνεχή χρονιά, και 12η τα τελευταία δεκατρία χρόνια, τον τίτλο της «Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη». Επιπλέον έλαβε και τη 2η θέση στην κατηγορία της «Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας Παγκοσμίως».

Παράλληλα, συνέχισε να βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη «για το προσωπικό καμπίνας που διαθέτει και την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει στους επιβάτες της».

Διαβάστε επίσης

Το happening στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που θα μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες για πολλά χρόνια

Βαράκια με ή χωρίς αεροβική; Η επιστήμη μίλησε

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.