Το ακούσαμε κι αυτό! Η νέα τάση στα μαξιλάρια ξενοδοχείων

Μία νέα τάση αναδύεται στη φιλοξενία των επισκεπτών και σχετίζεται με τα μαξιλάρια ξενοδοχείων.

Μία γνωστή αμερικάνικη αλυσίδα ξενοδοχείων προωθεί μία ξεχωριστή υπηρεσία ύπνου και αφύπνισης, δίνοντας ένα χιουμοριστικό τόνο στη διαμονή.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Days Inn που ιδρύθηκε το 1970, είναι τμήμα των Wyndham Hotels & Resorts και διαθέτει 1.529 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, με παρουσία σε πολλές ηπείρους.

Μαξιλάρια ξενοδοχείων

Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας σκέφτηκαν να διαθέσουν στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της κίτρινα μαξιλάρια τα οποία… μιλούν! Η φωνή των… μαξιλαριών είναι του ηθοποιού Patrick Warburton, ο οποίος υποδυόταν τον χαρακτήρα David Puddy στη δημοφιλή κωμική Αμερικανική σειρά Seinfeld, τον Kronk στο The Emperor’s New Groove και τον Joe Swanson στο Family Guy.

Healthstories Το ακούσαμε κι αυτό! Η νέα τάση στα μαξιλάρια ξενοδοχείων

Μερικά από τα μηνύματα που ακούγονται από τα μαξιλάρια την ώρα που οι επισκέπτες είναι ξαπλωμένοι, είναι «Ουάου, αυτές είναι εκπληκτικές πιτζάμες» ή «Ξύπνα, ξύπνα, ξύπνα αγαπημένε μου επισκέπτη των Days Inn».

Η ιδέα βασίστηκε σε πρόσφατη έρευνα της Αμερικανικής Ένωσης Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας, σύμφωνα με την οποία ο έπαινος βοηθά στο να γίνει η ημέρα των ανθρώπων καλύτερη και να μειωθεί το άγχος.

Αυτό το καλοκαίρι, οι επισκέπτες σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Αμερικής μπορούσαν να παραγγείλουν στο δωμάτιό τους ένα μαξιλάρι που μοιράζει κομπλιμέντα με το πάτημα ενός κουμπιού.

«Το Days Inn προσφέρει χαμόγελα στους επισκέπτες για περισσότερα από 50 χρόνια και αυτό ακριβώς κάνει αυτό το μαξιλάρι», δήλωσε ο John Henderson, πρόεδρος της Days Inn by Wyndham. “Το Days Inn έχει να κάνει με το να βοηθάει τους επισκέπτες να αδράξουν τις μέρες και το δωρεάν μαξιλάρι μας είναι η τέλεια προσθήκη για να ξεκινήσει σωστά η μέρα”.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να συμμετάσχει σε αυτό το έργο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Forbes, ο Warburton χαμογέλασε και είπε: «Απλώς με έκανε να γελάσω όταν άκουσα το concept. Και αλήθεια, τι καλύτερο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου; Αν ξυπνήσεις σε ένα μικρότερο ξενοδοχείο και είσαι γκρινιάρης, μπορεί να μην βουρτσίσεις τα δόντια σου. Και μετά πηγαίνεις στη δουλειά, και μετά οι άνθρωποι αποθαρρύνονται από αυτή τη δυσοσμία του στόματος, και μετά δεν κάνεις δουλειά».

Αλλά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά όταν μένετε στο Days Inn. «Ξυπνάς, με βάζεις να κάνω κομπλιμέντα για τη μυρωδιά των μαλλιών σου — έχεις υπέροχη διάθεση και θα βουρτσίσεις τα δόντια σου».

Τα ομιλούντα μαξιλάρια δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά προσφέρονται στους επισκέπτες με σειρά προτεραιότητας και περιορίζονται σε ένα ανά δωμάτιο.

Διαβάστε επίσης

Ποιοι πρέπει να τρώνε πολλά μικρά γεύματα και ποιοι λιγότερα και μεγαλύτερα;

Πόδια φράουλας: Πως να ξεφορτωθείτε τις σκούρες τελίτσες

Η στιγμή που παρουσιάστρια παθαίνει εγκεφαλικό στον «αέρα»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.