Πλατφόρμα ενημέρωσης για τα ξενοδοχεία με τις καλύτερες κριτικές

Μία νέα πλατφόρμα, την Open World, που θα ενημερώνει τους ταξιδιώτες στα ξενοδοχεία με τις καλύτερες κριτικές, δημιουργεί η Expedia.

Η Open World θα προσαρμόζει και θα διαθέτει στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες από ξενοδοχεία και χώρους φιλοξενίας όλων των κατηγοριών.

Πλατφόρμα ενημέρωσης για τα ξενοδοχεία με τις καλύτερες κριτικές

Οι κριτικές και οι αλληλεπιδράσεις με την εξυπηρέτηση πελατών πρόκειται να συμπεριληφθούν σε μία νέα βαθμολογία εμπειρίας πελατών που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα κριτήρια αναζήτησης στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον CEO της Expedia, Peter Kern, οι κριτικές θα παίζουν κεντρικό ρόλο στη νέα πλατφόρμα και θα καθοδηγούν τους ταξιδιώτες στις υπηρεσίες που προσφέρονται. Οι συνεργάτες της Expedia θα λαμβάνουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις κριτικές και συγκεκριμένες συστάσεις προκειμένου να βελτιώνουν την προσφορά και τις υπηρεσίες τους, όπως αναφέρει το traveldailymedia.com.

Επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλία από πηγές δεδομένων και κυρίως κριτικές από τους τουρίστες αλλά και των αλληλεπιδράσεων εξυπηρέτησης πελατών, κάθε ξενοδοχείο θα συγκεντρώνει ένα νέο σκορ. Αυτό το σκορ θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις αναζητήσεις και στα κριτήρια φίλτρων που θα καθορίζουν την ορατότητα των υπηρεσιών στον αλγόριθμο της Expedia.

«Μετά από δύο χρόνια όπου εξετάσαμε τις δυνατότητές μας, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή», δήλωσε ο κ. Kern. «Αντί για μια αγορά με επίκεντρο την τιμή, οραματιστήκαμε έναν κόσμο όπου οι ταξιδιώτες θα μπορούν να διαλέγουν ανάμεσα σε σωστές επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες τους, με διαφάνεια σχετικά με τις αξίες και τις προσδοκίες τους», είπε.

Επίσης, η νέα πλατφόρμα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η πληρωμή, η πρόληψη της απάτης, η συνομιλία και η εξυπηρέτηση», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

“Ανάσα ζωής” από 4 δημοφιλείς Έλληνες

Σημάδια ότι έχετε λίγο ή πολύ κάλιο – Που αλλού, εκτός από τις μπανάνες, το βρίσκουμε

Δημήτρης 1, Δημήτρης 2, το ψάξιμο των υπόλοιπων φαρμακάδων και η Eurovision

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.