Γαμήλιος τουρισμός: Παντρεύτηκαν 9 ζευγάρια Γερμανών στην Κρήτη

Εννέα ζευγάρια Γερμανών που γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν στις διακοπές τους στην Κρήτη, αποφάσισαν να παντρευτούν στη χώρα και το νησί που τους ένωσε.

Τα ζευγάρια από τη Γερμανία στο Πισκοπιανό

Τα εννέα ζευγάρια από τη Γερμανία επέλεξαν για να παντρευτούν, την ξενοδοχειακή μονάδα στο Πισκοπιανό, όπου εδώ και χρόνια πραγματοποιούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Κάτω από τον καταγάλανο κρητικό ουρανό και με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Χερσονήσου, εννέα ζευγάρια από την Γερμανία αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Οι ειδυλλιακές μας τοποθεσίες, οι σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές και η φιλοξενία που προσφέρει απλόχερα η τοπική κοινωνία συνθέτουν ένα μοναδικό τρίπτυχο για την ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού.

Από την πανοραμική θέα στο Πισκοπιανό και το βλέμμα ικανό να ταξιδέψει στο βάθος της θάλασσας και του ουρανού, θα επιστρέψουν στον τόπο τους και θα γίνουν με τη σειρά τους «πρεσβευτές» του κρητικού τουρισμού.

Ο τόπος μας προσφέρεται για μία αξέχαστη εμπειρία που θα συνδυάζει τον γάμο και το ταξίδι του μέλιτος», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Πηγή: hania.news

Διαβάστε επίσης

Νηστεία και πασχαλινό τραπέζι με όρια και μικρές ελευθερίες – υπό προϋποθέσεις – για τα άτομα με διαβήτη

SARS-CoV-2: Οι καθηγητές του ΕΚΠΑ αναλύουν όλες τις αλλαγές του κορωνοϊού

Ηλίας Μόσιαλος: Τι γνωρίζουμε για την ηπατίτιδα αδιευκρίνιστης αιτιολογίας στα παιδιά

Ο οδικός χάρτης προς την κανονικότητα – Τι θα ανακοινωθεί σήμερα στη συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Υγείας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.