Στη Βέροια για τη ροζ θάλασσα από τις ανθισμένες ροδακινιές

Οι ανθισμένες ροδακινιές στον κάμπο της Βέροιας είναι ένα φαινόμενο με μικρή διάρκεια, αλλά απίστευτη ομορφιά! Μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο, εφάμιλλο των ανθισμένων κερασιών της Ιαπωνίας.

Διάκριση 2020/ Μπαμίχας Δημήτρης

Ανθισμένες Ροδακινιές

Φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βρίσκονται στον κάμπο για να απολαύσουν το θέαμα και να πάρουν μέρος στον ετήσιο φωτογραφικό διαγωνισμό.

Ανθισμένες Ροδακινιές – Διάκριση 2017/ Χρήστος Γκρίτσας

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Βέροιας και την υποστήριξη της FUJIFILM Hellas διοργανώνουν τον 5ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές, και τονίζουν ότι μέχρι τις 11 Απριλίου η ρόζ θάλασσα θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, καθώς αυτή την περίοδο είναι οι ιδανικές συνθήκες ανθοφορίας, άρα και φωτογράφισης.

Ανθισμένες Ροδακινιές – Το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό 2017/ Χρήστος Γκρίτσας

«Σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι ο φακός του κάθε διαγωνιζόμενου να αποτυπώσει τη στιγμή που τα δέντρα έχουν την τιμητική τους. Αυτήν την ευφορία που δημιουργείται στην ψυχή μας από το εντυπωσιακό θέαμα, θέλουμε να μοιραστούμε με όλη την Ελλάδα, μέσα από τις εικόνες και τα video σας!» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου.

Περισσότερες πληροφορίες στον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας

Στη Βέροια για τη ροζ θάλασσα από τις ανθισμένες ροδακινιές
Διάκριση 2020/ Λυπηρίδου Μαρίνα

Διαβάστε επίσης

Πλεύρης για πιστοποιητικά: Τι θα γίνει με τη διάρκεια ισχύος και την επίδειξη σε εσωτερικούς χώρους

Φεύγουν διοικητές, φεύγει ο Φιλίππου, απολύονται εργαζόμενοι

Τα 6 ψυχικά οφέλη που κέρδισαν, όσοι έκαναν πλαστική επέμβαση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.