Για τους ανυπόμονους οδηγούς της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) αυστηροποιούνται τα μέτρα

Ένα απαράδεκτο φαινόμενο παρατηρήθηκε κατά την αρκετά μεγάλη έξοδο της 25ης Μαρτίου. «Κατάληψη» και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης πραγματοποίησαν στην Αττική Οδό και τις Εθνικές οδούς κάποιοι οδηγοί κατά την έξοδο, προσπαθώντας να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα.

Μάλιστα το μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό την Παρασκευή 25 Μαρτίου ξεκινούσε πολύ πριν την έξοδο του Ασπρόπυργου και έφτανε μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας!

Αφαίρεση διπλώματος για δύο μήνες!

Η χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), κατατάσσεται στις παραβάσεις αντικοινωνικής οδικής συμπεριφοράς και σε περιπτώσεις διάπραξης παράβασης, προβλέπεται η επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες, χωρίς την επιβολή διοικητικού προστίμου.

Η Τροχαία επισημαίνει ότι η χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης και οχημάτων συντήρησης των αρμόδιων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των Λωρίδων Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), δεν επιτρέπεται.

Ειδικές εξορμήσεις

Παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με σκοπό τη διασφάλιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Πλησιάζει η μέρα που θα αποχαιρετίσουμε τις μάσκες και τους ελέγχους πιστοποιητικών εμβολιασμού;

34χρονη μπήκε στο χειρουργείο για πέτρα στα νεφρά και παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Η Τζένιφερ Άνιστον μόλις αποκάλυψε τη γυμναστική που κάνει και καίει διπλάσιες θερμίδες!

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.