Στους top προορισμούς για ταξίδι γάμου εντάχθηκε και αυτό το ελληνικό νησί

Τους top προορισμούς για ταξίδι γάμου καταγράφει η ταξιδιωτική ιστοσελίδα thepointsguy.com και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα.

Η λίστα των top προορισμών περιλαμβάνει την Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία, το νησί Holbox στο Μεξικό, την περιοχή Μεντόζα της Αργεντινής, τις Μαλδίβες, τη Σρι Λάνκα, τις Αζόρες, τη Χαβάη, τη Γιούτα των ΗΠΑ, την Τανζανία και τη Μαλαισία.

Τα δύο ελληνικά νησιά για ταξίδι γάμου

Η λίστα περιλαμβάνει δύο από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Healthstories Στους top προορισμούς για ταξίδι γάμου εντάχθηκε και αυτό το ελληνικό νησί
Ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη

«Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ταξίδι γάμου στον κόσμο, η Ελλάδα προσφέρει την τυπική πολυτελή εμπειρία για τον μήνα του μέλιτος σε μέρη όπως η Σαντορίνη, όπου τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και ρομαντικά δείπνα στην παραλία», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει στη λίστα και την Πάρο.

Η Πάρος για νεόνυμφους

«Αλλά οι νεόνυμφοι μπορεί να συναντήσουν λιγότερους τουρίστες και να έχουν ένα πιο οικείο καταφύγιο σε νησιά όπως η Πάρος, η οποία διαθέτει χιλιάδες στρέμματα αμπελώνων και είναι γνωστή για τη γαστρονομική της σκηνή. Αρκετοί διάσημοι σεφ άνοιξαν εστιατόρια εκεί, και η Πάρος έχει μια ξεχωριστή κυκλαδίτικη πινελιά στο φαγητό της, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως το στέγνωμα των ψαριών στον ήλιο και τον εμπλουτισμό φαγητού με μπαχαρικά και βότανα τοπικής παραγωγής» σημειώνει ο συντάκτης τους δημοσιεύματος.

Healthstories Στους top προορισμούς για ταξίδι γάμου εντάχθηκε και αυτό το ελληνικό νησί
Ιδανική για νεόνυμφους η Πάρος

Η βιομηχανία του γαμήλιου τουρισμού εκτιμάται ότι «τζιράρει» πολλά εκατομύρια δολάρια ετησίως. Σύμφωνα με μελέτες, ένα στα τέσσερα ζευγάρια σε όλον τον κόσμο αναζητά κάποιον προορισμό εκτός του τόπου κατοικίας του για να πραγματοποιήσει τον γάμο του.

Οι διοργανωτές γάμου ψάχνουν συνεχώς τους καλύτερους προορισμούς, μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και εμπειρίες για τους πελάτες τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η πανδημία έπληξε τον κλάδο του γαμήλιου τουρισμού σε πολύ μεγάλο βαθμό, ακυρώνοντας τις εκδηλώσεις για σχεδόν δύο χρόνια. Πολλοί γάμοι αναβλήθηκαν και το 2022 αναμένεται να είναι μία σημαντική χρονιά ανάκαμψης για τον κλάδο.

Διαβάστε επίσης

Αδιανόητο το πόσα μικροπλαστικά καταπίνουμε από τα τρόφιμα

Αύξηση των περιστατικών προχωρημένου καρκίνου λόγω πανδημίας

“Έχουμε καλύψει τους εμβολιαστικούς στόχους”, λέει η κυβέρνηση -“Πονοκέφαλος” οι 300.000 ανεμβολίαστοι άνω των 60

Εξωσωματική με λίγα ή καθόλου φάρμακα – Mini IVF

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.