Εκλογές ΠΦΣ: Πρώτος αναδείχτηκε ο συνδυασμός του Απόστολου Βαλτά

Την πρώτη θέση με το μεγαλύτερο ποσοστό κατέκτησε στις εκλογές του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ο συνδυασμός του σημερινού προέδρου Απόστολου Βαλτά.

Ειδικότερα, κατά την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα χθες Κυριακή 30/7 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ), πήραν μέρος 8 συνδυασμοί για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΦΣ.

Ο συνδυασμός «Προοπτική για το Φαρμακείο του αύριο», με επικεφαλής τον Απόστολο Βαλτά, με μεγάλη πλειοψηφία και απόλυτη αυτοδυναμία, επικράτησε κατά τις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Μετά και την ανανέωση της εμπιστοσύνης των εκλεκτόρων και των φαρμακοποιών της χώρας, ο πρόεδρος της Προοπτικής κ. Απόστολος Βαλτάς δήλωσε τα εξής:
«Με όραμα και προσήλωση στους στόχους μας, θα συνεχίσουμε το έργο μας που απευθύνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς, με στόχο την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού φαρμακείου».

Διαβάστε επίσης

Κωδικός «ράντζα»: Έρχονται αλλαγές στις εφημερίες των νοσοκομείων

Φαρμακαποθήκες: Η προσωρινή απαγόρευση εξαγωγών φαρμάκων προκαλεί νέα προβλήματα

Δ. Βαρτζόπουλος: Χρηματοδότηση 1,23 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για την ψυχική υγείας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.