Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με ΠΕΦ – Ελλείψεις και ψηφιοποίηση σε πρώτο πλάνο

Συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΕΦ είχε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης του Υπουργού για θέματα φαρμακευτικής πολιτικής και έγινε σε καλό κλίμα.

- Advertisement -

Η συμβολή της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην οικονομία της χώρας και η διάκρισή της μεταξύ άλλων χωρών είναι ευρέως αναγνωρισμένη – το φάρμακο είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του συστήματος υγείας και της εθνικής οικονομίας.

Ο Υπουργός Υγείας είχε την ευκαιρία να ακούσει τις προτάσεις του κλάδου δια στόματος του προέδρου της ΠΕΦ Θεόδωρου Τρύφων και μελών που παρέστησαν στην Αριστοτέλους. Τέθηκαν επί τάπητος τόσο τα ζητήματα της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, όσο και οι ανάγκες του Έλληνα ασθενή.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως είναι απαραίτητο να επιταχυνθεί η ψηφιοποίηση του συστήματος υγείας και να αποφευχθούν οι ελλείψεις σε σκευάσματα, προς όφελος των πολιτών.

- Advertisement -

Ο Υπουργός χθες συναντήθηκε με τον ΣΦΕΕ.

Διαβάστε επίσης

Απώλεια ακοής: Μία «αόρατη» αναπηρία που επηρεάζει 30.000 Έλληνες

Γιατί δεν πρέπει να πετάμε τη φλούδα από το καρπούζι; Ειδικός εξηγεί

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.