Υπουργείο Υγείας: Προκήρυξη 859 θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ

Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας, εγκρίθηκε από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Η προκήρυξη αφορά σε 854 θέσεις όλων ειδικοτήτων και των βαθμίδων, κυρίως όμως Επιμελητών Β’ στο ΕΣΥ και 5 στο ΕΚΑΒ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις  21/03/2023 ώρα 14.00 (μεσημέρι) και λήγει στις  31/03/2023 ώρα 24.00.

Η απόφαση για την προκήρυξη θέσεων στα Νοσοκομεία, για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] το αργότερο μέχρι και την  13/03/2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο. Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα, βαθμό και τμήμα, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Δείτε ΕΔΩ την έγκριση για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του κλάδου ΕΣΥ.

Προσλήψεις επικουρικών ιατρών σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ

Σχετικά με τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας, διευκρινίζεται ότι:

Η διαδικασία πρόσληψης ιατρών είναι απλή. Κάθε Υγειονομική Περιφέρεια τηρεί κατάλογο αιτούντων ιατρών, ο οποίος επικαιροποιείται καθημερινά. Σε αυτό τον κατάλογο, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ.

Όσον αφορά στους επικουρικούς ιατρούς του ΕΚΑΒ, οι αντίστοιχες αιτήσεις υποβάλλονται στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας.

Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.moh.gov.gr/articles/newspaper/proslhpseis-diorismoi/epikoyrikoi-iatroi/3293-thrhsh-katalogoy-epikoyrikwn-iatrwn-kai-diadikasia-topothethshs

Διαβάστε επίσης 

Ανησυχία για κουνούπια που φέρουν Δάγκειο και Ζίκα – Τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας

ΕΟΔΥ: 89 θάνατοι από κορονοϊό και 95 διασωληνωμένοι ασθενείς την τελευταία εβδομάδα – Σε ύφεση η γρίπη

ΠΙΣ: Όχι στη βία κατά γιατρών και νοσηλευτών – Ασθενής γρονθοκόπησε διασώστη, επειδή διαφώνησε με το δρομολόγιο του ασθενοφόρου

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.