Μνημόνιο συνεργασίας για τις μεταμοσχεύσεις θα υπογράψουν οι υπουργοί Υγείας Ελλάδας και Κύπρου

Τη συνεργασία τους σε θέματα μεταμοσχεύσεων και υπηρεσιών υγείας σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο υγείας, συζήτησαν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου οι υπουργοί Υγείας Ελλάδας και Κύπρου.

Η συνάντηση των δύο υπουργών Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου, Μιχάλη Χατζηπαντέλα ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα, στο πλαίσιο της περαιτέρω εμβάθυνσης της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο αναφορικά με θέματα Υγείας.

Τι συμφώνησαν οι υπουργοί Υγείας Ελλάδας και Κύπρου

Ειδικότερα οι Υπουργοί Υγείας συμφώνησαν να προχωρήσουν στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για τις μεταμοσχεύσεις, προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στις προσπάθειες δωρεάς οργάνων, ενώ εστίασαν μεταξύ άλλων σε θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Στη συνάντηση των δύο υπουργών Υγείας, παρευρέθηκαν η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο πρόεδρος του Ωνασείου και καθηγητής Νεφρολογίας Ιωάννης Μπολέτης.

Διαβάστε επίσης

Η Ευρώπη έχει μείνει πίσω στην Έρευνα και Ανάπτυξη νέων φαρμάκων – Κυριαρχία ΗΠΑ και Κίνας

Αν κάνετε αυτό για 10 λεπτά δύο φορές την εβδομάδα, θα αυξήσετε τον μεταβολισμό σας, λένε οι γιατροί

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Συγκλονιστικές ιστορίες εθελοντών, στην εκδήλωση για τα 27 χρόνια δράσης και προσφοράς

Γρίπη, κορωνοϊός, RSV και τώρα και ιλαρά στα παιδιά – Συστάσεις για εμβολιασμό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.