Υπουργείο Υγείας: Έγκριση πρόσληψης αναισθησιολόγων στο Καραμανδάνειο

Την υπογραφή έγκρισης της προκήρυξης για μόνιμες θέσεις αναισθησιολόγων, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Όπως σημειώνει ο υπουργός Υγείας, διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και θωρακίζεται η αναβάθμισή του.

Η αναπληρώτρια υπουργός υγείας @MinaGagaP, όπως είχαμε προαναγγείλει, υπέγραψε σήμερα την έγκριση της προκήρυξης των μόνιμων θέσεων αναισθησιολόγων στο Καραμανδάνειο. Διασφαλίζουμε την πλήρη, ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και θωρακίζουμε με πράξεις την αναβάθμιση του.

 

Υπενθυμίζεται ό,τι το νοσοκομείο έμεινε χωρίς αναισθησιολόγους, καθώς και οι τέσσερις αναισθησιολόγοι που υπηρετούν στο Καραμανδάνειο, έχουν ζητήσει αναρρωτική άδεια.

Το Καραμανδάνειο αποτελεί προτεραιότητα 

Σε σχετική ανακοίνωσή το υπουργείο Υγείας, είχε γνωστοποιήσει ό,τι ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για εθελοντική προσωρινή μετακίνηση αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, ώστε το νοσοκομείο να καλυφθεί και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φροντίδα των μικρών ασθενών.

Είναι δε, σε διαδικασία προκήρυξης οι δύο (2) θέσεις αναισθησιολόγων που ζητήθηκαν από το νοσοκομείο και θα εγκριθούν τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα έχει εκπονηθεί σχέδιο ώστε στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, τα επείγοντα χειρουργικά περιστατικά να αντιμετωπίζονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Διαβάστε επίσης 

Συνεργασία με την Ταϊλάνδη σε θέματα υγείας, ξεκινά η Ελλάδα

Θέμα χρόνου να εντοπιστεί και στην Ελλάδα η ευλογιά των πιθήκων – «Αλλάζει πίστα» το επίπεδο συναγερμού παγκοσμίως

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.