Κικίλιας από Σάμο: Να εμβολιαστούμε για να είμαστε ελεύθεροι

«Ο τσαμπουκάς, η αντίδραση και η μάχη να είναι απέναντι στον κορονοϊό και τις καταστροφικές συνέπειες του», τόνισε, απευθυνόμενος προς τη νέα γενιά, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στη διάρκεια δηλώσεών του αμέσως μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Σάμου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Σάμου, καθηγητή, Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Ο υπουργός Υγείας, κάλεσε τους νέους ανθρώπους να σπεύσουν για να εμβολιασθούν,  και πρόσθεσε: «Μαγκιά και ψυχή είναι να προστατεύει κανείς τον εαυτό του, τους συγγενείς του και τους φίλους του, την κοινωνία. Πίσω από το εμβόλιο δεν κρύβεται τίποτα άλλο εκτός από την ελευθερία».

Επίσης, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην αυξητική πορεία των εμβολιασμών στο νησί. «Είχαμε πρόβλημα αλλά πλέον ξεπερνέται», είπε χαρακτηριστικά.

Έκκληση να εμβολιαστεί το υγιειονομικό προσωπικό

«Είχαμε μείνει πίσω στη Σάμο στους εμβολιασμούς. Τώρα βλέπω με ευχαρίστηση ότι έχουν ανέβει σε σημαντικό βαθμό τα ποσοστά τωνεμβολιασμών. Στο νησί υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα εμβόλια και η δυνατότητα να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες και φυσικά το υγειονομικό μας προσωπικό.

Είναι επιβεβλημένο να δείξουμε και να δώσουμε το καλό παράδειγμα, αλλά και να προστατεύσουμε τους ασθενείς μας, τους ανοσοκατεσταλμένους, τους ανθρώπους που έχουν υποκείμενα νοσήματα και έρχονται στα Κέντρα Υγείας και στα Νοσοκομεία μας. Οπότε, κάνω έκκληση σε όλο το προσωπικό να εμβολιαστε».

Είναι μεγάλο δώρο της Επιστήμης ο εμβολιασμός. Είναι μεγάλη ευκαιρία να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους νέους ανθρώπους, με αυτά τα παιδιά τα οποία βγάζουν και ένα παράπονο και μία αντίδραση μερικές φορές, θέλω να τους πω ότι «η μάχη, η πίστη και το πάθος για τη ζωή και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, περνούν από το να εμβολιαστούμε και να ξεπεράσουμε την τεράστια κρίση της πανδημία».

Διαβάστε επίσης 

Β. Κικίλιας: Ασφαλής χώρα η Ελλάδα για τους τουρίστες

Β. Κικίλιας: “Αντέξαμε και αντέχουμε γιατί η υγειονομική διαχείριση της πανδημίας έγινε το μεγάλο πλεονέκτημα της Πατρίδας μας”

Β. Κικίλιας: 50.000-200.000 ευρώ το πρόστιμο σε γηροκομεία και δομές αμεα για τους ανεμβολίαστους

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.