Χωρίς κλιματισμό είναι από το πρωί της Τρίτης, οι ασθενείς και το προσωπικό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και συγκεκριμένα στο κτήριο “Πατέρα”, καθώς άγνωστοι έκοψαν και αφαίρεσαν τα καλώδια των κλιματιστικών μηχανημάτων.
Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη και θα απαιτηθούν τουλάχιστον δύο 24ωρα για να επιλυθεί το πρόβλημα. Ωστόσο, μέχρι τότε οι ασθενείς στο κτήριο Πατέρα, φτο οποίο έχει πολλές κλινικές και εργαστήρια, θα ταλαιπωρηθούν από τη ζέστη.
“Ευαγγελισμός”: Χωρίς κλιματισμό οι ασθενείς μετά από δολιοφθορά
Το υπουργείο Υγείας και η διοίκηση του νοσοκομείου μιλούν για δολιοφθορά, ενώ φωτογραφίες με τα κομμένα καλώδια στον Ευαγγελισμό ανέβασε σε ανάρτησή του ο υπουργό Υγεάις Άδωνις Γεωργιάδης.
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη
“Μερικές φωτό από την δολιοφθορά στο κτήριο «Πατέρα» του «Ευαγγελισμού» που έγινε χθες βράδυ. Άγνωστοι ξήλωσαν τα καλώδια του κεντρικού κλιματιστικού προφανώς εν όψει καύσωνα….βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Θα τα έχουμε επιδιορθώσει εντός 48 ωρών αλλά για δύο μέρες οι ασθενείς θα ταλαιπωρηθούν. Τί να πω; Πραγματικά ντροπή. Ελπίζω οι Αρχές να τους ταυτοποιήσουν και να συλληφθούν”.
Διαβάστε επίσης
Γενετικός συναγερμός στο Βέλγιο: 52 παιδιά από δότη με επικίνδυνη μετάλλαξη
Φάρμακα από πλάσμα: Τι είναι και πώς συμβάλλουν στη θεραπεία σπάνιων και σοβαρών παθήσεων