Ράπτη: Διευθύνσεις Ψυχικής Υγείας σε όλες τις ΥΠΕ

Την πρότασή της για σύσταση Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, παρουσίασε στους διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για τη βράβευση του Περιφερειακού Διευθυντή του Π.Ο.Υ.Dr Hans Kluge, από το ΑΠΘ.

Επιπλέον, εξετάστηκαν από κοινού τρόποι για τη διαφάνεια και επιτάχυνση της διαδικασίας μετάβασης ασθενών στις Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης καθώς και ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν κάθε Νοσοκομείο στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Όπως τόνισε η κ. Ράπτη «Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι για δεύτερη φορά μέσα σε 6 μήνες στη Θεσσαλονίκη. Με ικανοποίηση διαπίστωσα ότι αρκετά ζητήματα που ετέθησαν στην προηγούμενη επίσκεψή μου, έχουν ήδη δρομολογηθεί θετικά, με την καλή συνεργασία Υπουργείου Υγείας, ΥΠΕ και Διοικήσεων.

Επίσης, είναι πολύ σημαντική η λειτουργία του ψηφιακού τακτικού εξωτερικού ιατρείου του ΑΧΕΠΑ, το δε Υπουργείο υποστηρίζει και προωθεί τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και στις υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας».

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.