Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ – Παρών ο Παύλος Πολάκης

Μεγάλη ήταν η συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στάσης εργασίας και των κινητοποιήσεων του νοσηλευτικού προσωπικού για τον νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού και τα φύλλα αναστολής εργασίας που έχουν ήδη επιδοθεί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ήδη έχουν παραδοθεί περίπου 6.000 φύλλα αναστολής εργασίας με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να δουλεύουν με μειωμένο προσωπικό.

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά την παράταση λίγων ημερών για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους ενώ κάνει έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν ακόμα και σήμερα.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν στην συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη ενώ τραγούδησαν όλοι μαζί το ” Ένα το χελιδόνι”.

Στην συγκέντρωση έδωσαν το παρόν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, η αναπληρώτρια τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ  Δώρα Αυγέρη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Καφαντάρη και Ραλλία Χρηστίδου.

Σε δηλώσεις του προς τους συγκεντρωμένους ο κ. Πολάκης μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η σημερινή κυβέρνηση τους εργαζόμενους στον τομέα υγείας και ότι σε αυτήν την δύσκολη περίοδο αφήνει ανοχύρωτη την δημόσια υγεία. Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Π. Πολάκης ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα στην κινητοποίηση των υγειονομικών έξω από το Υπουργειο Υγειας ,ενάντια στις απολύσεις με πρόσχημα τους εμβολιασμούς !!
Ο αγώνας άρχισε και θα οξυνθεί μέχρι να πέσει αυτή η κυβέρνηση της διάλυσης και της ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ! Μαζί με Δωρα Αυγερη,Ραλλία Χρηστιδου,Χαρά Καφαντάρη!».

Πηγή φωτό: facebook Π. Πολάκη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.