Στο εξής μόνο τοπικά μέτρα, λέει ο Β. Κικίλιας

-

Οι ισχνές μειοψηφίες αντιδρούν στον εμβολιασμό, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στον Σκάι, δήλωσε: «Παρατηρώ για τις ισχνές μειοψηφίες να αντιδρούν. Έχω να απαντήσω πως είχαμε τα απαραίτητα όπλα για την πανδημία πριν από όλη την Ευρώπη. Υπερδιπλασιάσαμε τις ΜΕΘ στη χώρα, ενώ έχουμε ένα από τα καλύτερα και οργανωμένα προγράμματα εμβολιασμού».

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι αυτοί, που αντιδρούν, είναι οι συνδικαλιστές.

«Οι υγειονομικοί δεν αντιδρούν, κάποιοι συνδικαλιστές αντιδρούν. Πάνω από το 94-95% των γιατρών έχει εμβολιαστεί. Όσον αφορά στους νοσηλευτές, που είναι η καρδιά του ΕΣΥ, δεκάδες χιλιάδες από αυτούς έχουν εμβολιαστεί και συνεχίζουν να εμβολιάζονται».

Ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι «δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να εφαρμόσει κάποιο οριζόντιο lockdown, παρά μόνο τοπικά μέτρα εφόσον χρειαστεί».

Κατέληξε λέγοντας ότι είναι ανάγκη να κινητοποιηθούν οι συναρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ώστε να εφαρμοστούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους ανεμβολίαστους.

Διαβάστε επίσης

Καθαρίστε με τον καλύτερο (φυσικό) τρόπο το νεροχύτη της κουζίνας

Τι είναι το σύνδρομο pica ή αλλοτριοφαγία – Γιατί είναι επικίνδυνο;

Στο βάθος κι άλλοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί – 1 στους 4 στο ΕΚΑΒ ανεμβολίαστος

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.