Θεμιστοκλέους κατά ΠΟΕΔΗΝ: Συμβάλλει στον αντιεμβολιασμό

Επίθεση κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) εξαπέλυσε ο ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι η ΠΟΕΔΗΝ έχει συμβάλει στον αντιεμβολιασμό. «Με προηγούμενες ανακοινώσεις, άσχετα αν έχουν εμβολιαστεί και οι ίδιοι, δεν ήταν σύμμαχός μας στον εμβολιασμό του προσωπικού από την πρώτη στιγμή». Πρόσθεσε δε, ότι υπάρχουν υπηρεσιακά σχέδια που δεν θα αφήσουν κενά στα νοσοκομεία.

Δεν θέλουμε να απωλέσουμε εργαζομένους

Όπως είπε, κάποιες κινήσεις για την αναπλήρωση του προσωπικού έχουν γίνει ήδη.  «Σε κανέναν λόγο δεν θέλουμε να απωλέσουμε εργαζομένους. Στην ζυγαριά μπαίνει ένας ανεμβολίαστος εργαζόμενος με τον κίνδυνο που διατρέχει. Τα διοικητικά όργανα των ιατρών, σε αντίθεση με την ΠΟΕΔΗΝ, ήταν οι πρώτοι που στήριξαν τα μέτρα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού», ανέφερε ο ίδιος.

«Δεν μπορεί υψωθεί ένας συνδικαλιστικός αντίλογος πάνω σε αυτό. Αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεμιστοκλέους.

Διαβάστε επίσης 

Κινητοποιήσεις ΠΟΕΔΗΝ για την κατάργηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Στο ΣτΕ κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, προσέφυγε η ΠΟΕΔΗΝ

Θωρακίζεται το ΕΣΥ- Αναστολή αδειών από 1η Σεπτεμβρίου σε όλους τους υγειονομικούς

 

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.