Βίντεο: Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκλονίζει και γίνεται παράδειγμα

Ο Δημήτρης Σταρόβας, γερός και δυνατός, μετά την περιπέτεια της υγείας του, συγκλονίζει με το βίντεο που ανέβασε για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αννούλα του και σε όσους τον στήριξαν.

Ο ίδιος, σε βίντεο του στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, είπε ότι, «ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μουΔεν ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο, για να μην με δείτε όπως δεν έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στην ζωή είναι όλαΘέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα».

Εμφανώς συγκινημένος, καταβάλλοντας προσπάθεια για μια συνεχόμενη ροή στον λόγο του, ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του και ειδικά την γυναίκα του, Άννα.

«Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται  γιατί θα μας πάρει 2 μέρες το βίντεο. Οπότε, επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου, αλλά και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο κα συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ», είπε ο τραγουδιστής.

Μετά το βίντεο ο Δημήτρης Σταρόβας, δέχθηκε ένα κύμα αγάπης από φίλους και γνωστούς.

«Σιδερένιος φίλε!! Μη μασάς!!!!!! Σ αγαπάμε όλοι» του έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. «Είσαι υπέροχος! Σ αγαπάμε!!! Δύναμη και κουράγιο! Αλλά η μια φορά απέδειξες ότι το χιούμορ μας βοηθά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές κι εσύ είσαι η απόδειξη ότι ποτέ δεν πρέπει να το χάνουμε!!!!», ήταν το μήνυμα από τη Μπέτυ Μαγγίρα.

«Φανερές μάχες χωρίς να κρυβόμαστε ! Είσαι δυνατός ! Συγκινητικός με όπλο το χιούμορ ! Όλα θα πάνε τέλεια», τόνισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Σιδερένιος αγοράκι μου καλό! Σ´ αγαπάμε και σε περιμένουμε!», ήταν το μήνυμα του Κώστα Μακεδόνα.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Βρέθηκαν μικροπλαστικά σε κάθε δείγμα ανθρώπινου σπέρματος που ελέγχθηκε σε ιατρική μελέτη

Πώς θα φροντίσετε τα φυτά σας σε συνθήκες καύσωνα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.