Αισιοδοξία για τον Δημήτρη Σταρόβα – Ξεκίνησε λογοθεραπεία

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Όλες οι εξετάσεις δείχνουν σταθερή βελτίωση και ήδη έχει ξεκινήσει λογοθεραπεία για την αποκατάσταση της ομιλίας, η οποία έχει επηρεαστεί από το εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτό δήλωσε σε δημοσιογράφους η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, η κα. Άννα Σταθάκη που δεν έχει φύγει καθόλου από το πλευρό του.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σταρόβας ζωγράφισε σε χαρτί το πεντάγραμμο με το κλειδί του Σολ, γράφοντας το δικό του όνομα και της συντρόφου του.

Μιλώντας στον Alpha, η παθολόγος και πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) κα. Ματίνα Παγώνη, αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση υγείας του καλλιτέχνη.

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται», είπε και προέτρεψε τους πολίτες να προσέχουμε το βάρος μας προκειμένου να αποφύγουμε να βρεθούμε σε αντίστοιχη κατάσταση.

«Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας, για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα να πάει στο σπίτι του. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί κι η ομιλία του κι όλα θα πάνε καλά», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε επίσης

Υπέρηχος καρδιάς: Τα πάντα για την πολύτιμη εξέταση

Καρκίνος: Νέες μοριακές εξετάσεις εντοπίζουν όγκους σε αρχικό στάδιο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.