Καλύτερη η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

Καλά φαίνεται να είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρακολουθείται από τους γιατρούς της Νευρολογικής Κλινικής του Τζανείου και οι εκτιμήσεις τους μετά τον εργαστηριακό έλεγχο είναι αισιόδοξες, καθώς το εγκεφαλικό που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν σχετικά ελαφρύ, με την έννοια ότι επικοινωνεί με το περιβάλλον και ανταποκρίνεται.

Ο Δημήτρης Σταρόβας αισθάνθηκε έντονη ενόχληση στο κεφάλι όταν ήταν στο σπίτι του στο Φάληρο και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Τζάνειο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι η αιτία ήταν ένας θρόμβος που έφραξε τα αγγεία του εγκεφάλου.

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα ήταν τέτοια που δεν χρειάστηκε ούτε άμεση χειρουργική επέμβαση, ούτε εισαγωγή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με αντιθρομβωτική φαρμακευτική αγωγή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, 61 ετών, νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο νοσηλείας και είναι περιπατητικός, κάτι που σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα νευρολογικής φύσεως εξαιτίας του εγκεφαλικού.

Το πρωί της Πέμπτης, η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, μίλησε στο «Happy Day» και τόνισε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

Η κα. Σταθάκη πρόσθεσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό. Οι γιατροί περιμένουν να περάσει ένα εικοσιτετράωρο».

Φωτό: instagram

Διαβάστε επίσης

Εμπιστοσύνη στην οικογένεια έχουν οι έφηβοι στην Ελλάδα – Έρευνα ΕΠΙΨΥ

Συστάσεις και μέτρα προφύλαξης από το Υπουργείο Υγείας, για το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.