Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ο Δημήτρης Κόκοτας δείχνει να προσπαθεί να κερδίσει τη μάχη που δίνει εδώ και έναν μήνα, καθώς είναι ευχάριστα τα νέα για την υγεία του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και ανακοπή κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν από τις 28 Μαρτίου σε καταστολή στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς Αθηνών, ενώ οι πρώτες προσπάθειες αφύπνισής του δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία.

Πλέον, όμως, τα νέα είναι αισιόδοξα, αφού όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Κόκοτας έχει αρχίσει να επανέρχεται. Ειδικότερα, από την περασμένη Κυριακή αναπνέει με τις δικές του δυνάμεις, χωρίς δηλαδή μηχανική υποστήριξη.
Μάλιστα έχει ξυπνήσει, αφού έχει τα μάτια του ανοιχτά, με τους γιατρούς να του κάνουν κάποια τεστ και τον τραγουδιστή να αντιδρά σε κάποια ερεθίσματα.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Κόκοτας ακόμη δεν είναι σε θέση να μιλήσει, αλλά το γεγονός ότι αναπνέει μόνος του και αντιδρά σε ερεθίσματα, έχοντας ανοιχτά τα μάτια του, είναι η αρχή σε μια διαδικασία αποθεραπείας που μπορεί να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ιατρική ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς στις 29 Μαρτίου, ανέφερε: “Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου”.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Βαρτζόπουλος: Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Υγείας που προκάλεσαν σάλο

Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: 27 και πλέον χρόνια στη φροντίδα του ασθενή

Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 70.000 voucher 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.