Κοινωνικό Φαρμακείο ΙΣΑ: 12 χρόνια προσφοράς στο συνάνθρωπο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που συμπληρώνει 12 χρόνια προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Το χρονικό αυτό διάστημα έχουν μοιραστεί εκατομμύρια κουτιά φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας ενώ έχουν γίνει αποστολές σε δομές υγείας στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες που βρίσκονταν σε υγειονομική κρίση.

Οι εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών μαζί με το «Όλοι μαζί Μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ συμμετείχαν στις δράσεις για τη συγκέντρωση φαρμάκων στις ενορίες της Αττικής.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Νέες δράσεις και πρωτοβουλίες για το Κοινωνικό Φαρμακείο 

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές καθώς και τους πολίτες της Αττικής που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Κοινωνικού Φαρμακείου και προσφέρουν το πολύτιμο αυτό υλικό.

«Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων πολιτών μας, με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες. Ευχαριστώ από καρδιάς τους εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Ιατρείου του ΙΣΑ, για το χρόνο και τον κόπο που διέθεσαν καθώς και τους πολίτες της Αττικής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, για τη στήριξη των πολιτών που μας έχουν ανάγκη», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Διαβάστε επίσης 

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο φαρμακείο του αύριο

Θεσσαλονίκη: Εθελοντές ίδρυσαν Κοινωνικό Ογκολογικό Φαρμακείο για άπορους και ανασφάλιστους καρκινοπαθείς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.