Στο νοσοκομείο για μία ημέρα η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από χτύπημα

Στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” εισήχθη για μία ημέρα η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι της είχε ως αποτέλεσμα να νιώσει ζάλη και δυσφορία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, την Κυριακή έπεσε μέσα στο σπίτι της και χτύπησε στο κεφάλι. Η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι ανησύχησαν και έκριναν ότι θα πρέπει να εξεταστεί από γιατρό. Η πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” όπου τα τελευταία χρόνια παρακολουθείται.

Μετά από εργαστηριακές εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ένα μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, και συνέστησαν στην κα. Ντόρα Μπακογιάννη την παραμονή της στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Η γενική κλινική κατάστασή της ήταν καλή και οι γιατροί επέτρεψαν να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της, ακολουθώντας όμως και κάποιες οδηγίες, προκειμένου να περιοριστούν οι ενοχλήσεις.

Σημειώνεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη είχε επιστρέψει στο τέλος της περασμένης εβδομάδας από τη Μιτρόβιτσα στο Κόσοβο οδικώς. Το ταξίδι διήρκησε επτά ώρες και όπως είπαν οι γιατροί μπορεί να συνετέλεσε στην κούραση της.

Οι γιατροί συνέστησαν στην κα. Μπακογιάννη να παραμείνει στο σπίτι για περίπου μία εβδομάδα. Έτσι δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου στο Μέγαρο Μουσικής.

Σημειώνεται ότι ακριβώς πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη είχε ανακοινώσει με ανάρτησή της στο facebook ότι έχει πολλαπλούν μυέλωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Μπακογιάννη ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη θεραπεία, ενώ σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, μιλά για την ασθένειά της, τους φόβους και τη μάχη εναντίον του καρκίνου, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνσωης.

Διαβάστε επίσης

Αγαπηδάκη: Μη μας ξεγελάει ο καιρός, γιατί η γρίπη κυκλοφορεί – Πόσοι έχουν εμβολιαστεί

Φυτική διατροφή – Πώς επηρεάζει τον διαβήτη, τις καρδιαγγειακές και γυναικολογικές παθήσειες ακόμα και τον καρκίνο

Ερωτήσεις και απαντήσεις για την πρώιμη ή καθυστερημένη εφηβεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.