Η Όπρα Γουίνφρει μίλησε για το πως την αντιμετώπιζαν στα καταστήματα όταν ήταν πάνω από 100 κιλά

Η διάσημη Όπρα Γουίνφρει μίλησε για το πως την αντιμετώπιζαν στα καταστήματα όταν ήταν πάνω από 100 κιλά και δήλωσε ότι σκέφτηκε πολύ να πάρει τα φάρμακα που αδυνατίζουν, αλλά τελικά είπε στον εαυτό της πως «αν πάρω το φάρμακο, αυτή είναι η εύκολη διέξοδος».

Η Oprah Winfrey συντόνισε ένα πάνελ γύρω από τη χρήση του φαρμάκου Ozempic για τον διαβήτη τύπου 2 και την απώλεια βάρους.

“Δεν θα έπρεπε να είμαστε όλοι πιο αποδεκτοί σε όποιο σώμα επιλέγουμε να είμαστε; Αυτή θα πρέπει να είναι η επιλογή σας”, είπε η Winfrey κατά τη διάρκεια του πάνελ. “Ακόμα και όταν άρχισα να ακούω για πρώτη φορά για τα φάρμακα απώλειας βάρους, τότε που χειρουργήθηκα στο γόνατο και μου έλεγαν να χάσω κιλά, ένιωσα ότι «πρέπει να το κάνω μόη μου». Γιατί αν πάρω το φάρμακο, αυτός είναι ο εύκολος τρόπος», είπε.

Η Όπρα Γουίνφρει μίλησε για την εποχή που ήταν πάνω από 100 κιλά

Η 68χρονη παρουσιάστρια μίλησε για τον προσωπικό της αγώνα, λέγοντας ότι στο παρελθόν το βάρος της είχε ξεπεράσει τα 100 κιλά. «Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο δημόσιο πρόσωπο που ο αγώνας του με την παχυσαρκία, έχει αντιμετωπίσει τόση εκμετάλλευση όπως συνέβη στη δική μου περίπτωση. Με έχετε δει όλοι να κάνω τη μία δίαιτα μετά την άλλη, αλλά το σώμα μου πάντα φαινόταν ότι ήθελε να επιστρέφει σε ένα συγκεκριμένο βάρος».

Η Oprah έχει ζήσει τις διακρίσεις. Ειδικά όταν πήγαινε στα καταστήματα. «Ο κόσμος σου λέει, “ελάτε να σας δείξουμε τα γάντια. Μήπως θέλετε να ρίξετε μια ματιά στις τσάντες; Γιατί καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο για εσάς εδώ”. Εισπράττουμε υποτίμηση. Έχουμε στιγματισμό». Δεν ήταν όμως μόνο οι υπάλληλοι στα καταστήματα που της προκαλούσαν, τουλάχιστον, αμηχανία, αλλά και τα ταμπλόιντ.

Η Winfrey εξήγησε επίσης ότι «ντρεπόταν όταν έβλεπε τα ταμπλόιντ κάθε εβδομάδα για περίπου 25 χρόνια» επειδή «δεν είχε τη δύναμη της θέλησης» στο ταξίδι της για απώλεια βάρους.

Η Winfrey εξήγησε ότι είναι πιστή στη δέσμευσή της για την βελτίωση της υγεία της κάνοντας πεζοπορία και παραμένοντας δραστήρια μετά τα χειρουργεία που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Διαβάστε επίσης

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον αντιγριπικό εμβολιασμό – Τι ισχύει για όσους είναι σε ανοσοκαταστολή

Εγκαινιάστηκε ο πρώτος παιδικός σταθμός στο ακριτικό Καστελόριζο

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.