Οι ασυνήθιστες παρενέργειες που βιώνει μία 22χρονη μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις

Μια 22χρονη γυναίκα αποκαλύπτει τρεις παρενέργειες που έχει μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ανάμεσά στις οποίες και μεταμόσχευση καρδιάς.

Η Cecilia-Joy Adamou, από το Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου, μίλησε στους ακολούθους της στο TikTok για τις επιπτώσεις που είχαν οι χειρουργικές επεμβάσεις της.

Σε ένα γρήγορο βίντεο, η 22χρονη μίλησε για τρεις επιπτώσεις που μπορεί να παρατηρήσει πάνω της ο καθένας.

Η Cecilia που έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης καρκίνου του εγκεφάλου και σε μεταμόσχευση καρδιάς και νεφρού, περιγράφει το τη ζωή της και το ιατρικό της ταξίδι μέσω της πλατφόρμας.

Σε ένα viral βίντεο, αποκάλυψε τρεις “περίεργες παρενέργειες” που ένιωσε μετά από τις χειρουργικές τις επεμβάσεις.

Η κοπέλα ανέφερε ότι κάποιος μπορεί να δει την καρδιά της να χτυπά μέσα από το στήθος της. Στη συνέχεια έδειξε ένα σημείο στο κεφάλι της όπου τα μαλλιά της δεν ξαναβγήκαν ποτέ μετά την επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο.

Στο τέλος του βίντεο εξηγεί ότι τα πόδια της δυστυχώς δεν κινούνται λόγω νευρικής βλάβης.

Αφού υποβλήθηκε σε σωτήρια χειρουργική επέμβαση όταν ήταν έξι μηνών, μπόρεσε να ζήσει μια σχετικά φυσιολογική παιδική ηλικία μόνο για έξι χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2010, η Σεσίλια χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση αφού ένα πρόβλημα στην καρδιά της επιδεινώθηκε και κατέληξε να υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 υποβλήθηκε σε νέα 12ωρη χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη νέα καρδιακή ανακοπή.

Σχολιάζοντας το παραπάνω βίντεο, ο κόσμος επαίνεσε τη Cecilia για το θάρρος της. Ένα άτομο έγραψε: «Είσαι απίστευτη! Ειλικρινά είσαι έμπνευση για όλους», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Θεέ μου, τι γενναία πολεμίστρια που είσαι».

 

Διαβάστε επίσης

Τσακωμοί με τα παιδιά, εκρήξεις θυμού και ακαταστασία – Η έρευνα που μιλάει στην ψυχή κάθε γονιού

Η COVID-19 μπορεί να προκαλέσει σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, σύμφωνα με νέα έρευνα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.