Πήγε για extensions και κατέληξε ξυρισμένη – Η δυσάρεστη εμπειρία 24χρονης Βρετανίδας

Τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με την εφαρμογή των extensions αποκάλυψε μία γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο λόγος για τη Shauna Higgins, η οποία πλήρωσε στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου «Oh So Gorgeous», που έχει έδρα το Λονδίνο, σχεδόν 1.700 δολάρια για extensions που θα τη βοηθούσαν στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η 24χρονη έψαξε την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία ακούει στο όνομα Mandy Collins, και διαπίστωσε ότι ήταν μια βραβευμένη κομμώτρια και «ειδική στα extensions».

Όταν πήγε στο κομμωτήριο, η Collins τη διαβεβαίωσε ότι τα πανάκριβα extensions θα έκαναν τη δουλειά τους και θα βοηθούσαν στο πρόβλημά της.

«Ήταν σίγουρη ότι μπορούσε να τοποθετήσει τα extensions και πήρε προκαταβολικά 1.691,45 δολάρια σε μετρητά. Μόλις όμως μπήκαν τα extensions άρχισαν τα προβλήματα», υποστήριξε η Higgins.

Αφού η νεαρή ενημέρωσε την κομμώτρια για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε,  η Collins την ανάγκασε να πληρώσει επιπλέον 65 δολάρια για να της εφαρμόσει μία διαφορετική μέθοδο, σύμφωνα με τη Sun.

Πήγε για extensions και κατέληξε ξυρισμένη - Η δυσάρεστη εμπειρία 24 χρονης ΒρετανίδαςΩστόσο, μια εβδομάδα αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης. «Το ένα μετά το άλλο τα extensions άρχισαν να πέφτουν, παίρνοντας μαζί τους κομμάτια από τα μαλλιά μου», δήλωσε η Higgins.

Και περιέγραψε ότι «τότε το τριχωτό της κεφαλής μου άρχισε να αιμορραγεί και να βγάζει φουσκάλες. Είχα τεράστιες κόκκινες κηλίδες όπου το πλέγμα είχε τραβήξει το δέρμα μου. Κάθε μέρα εμφανίζονταν και περισσότερα φαλακρά μπαλώματα».

Πέρασαν τέσσερις εβδομάδες και η Higgins συνειδητοποίησε ότι το τριχωτό της κεφαλής της ήταν καλυμμένο με φουσκάλες και αίμα.

Ανεπανόρθωτη ζημιά 

Τελικά, επισκέφθηκε έναν δερματολόγο, ο οποίος της εξήγησε ότι τα extensions είχαν βλάψει ανεπανόρθωτα το τριχωτό της κεφαλής της.

Προς έκπληξή της όταν η 24χρονη απευθύνθηκε στο κομμωτήριο, που της είχε κάνει τη ζημιά, αρνήθηκαν να της δώσουν πίσω τα χρήματά της και της πρόσφεραν μια νέα μέθοδο για τα μαλλιά της.

«Όταν ζήτησα τα χρήματά μου πίσω, μαντέψτε τι μου πρόσφεραν. Μια νέα μέθοδο μαλλιών. Σοβαρά, πώς θα μπορούσα να δεχτώ αφού δεν μου έχουν μείνει καθόλου μαλλιά; Αγνόησαν τις εκκλήσεις μου και αδιαφόρησαν για το πρόβλημα που μου δημιούργησαν», δήλωσε συντετριμμένη η Higgins, η οποία αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η νεαρή περιέγραψε τον «Γολγοθά» που έζησε και προειδοποίησε τους διαδικτυακούς της φίλους να μην επισκεφθούν ποτέ το συγκεκριμένο κομμωτήριο.

«Μην σκεφτείτε καν να πατήσετε το πόδι σας σε αυτό το κομμωτήριο. Μην αφήσετε τη Mandy να καταστρέψει τα μαλλιά σας και να σας αφήσει χωρίς καμία αποζημίωση. Μείνετε πολύ, πολύ μακριά από αυτήν την καταστροφή», παρακάλεσε.

Πηγή Φωτό: Sun

Διαβάστε επίσης 

Επιστημονικό μυστήριο: Οι μύες ενός κοριτσιού γίνονται οστά, αλλά η δίδυμη αδελφή της παραμένει υγιής

Απέκτησε παιδί με τη μέθοδο PRP από Έλληνες γιατρούς και τώρα θα ξαναπροσπαθήσει – Παρούσα στα εγκαίνια της ΜΥΙΑ ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.