Συγκίνησε ο 26χρονος Γιάννης, που έμεινε ανάπηρος μετά τη βουτιά για τον Σταυρό και παντρεύτηκε σήμερα

Παντρεύτηκε με την επί χρόνια αγαπημένη του, Μαρία, ο 26χρονος Γιάννης, που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν βούτηξε για τον Sταυρό ανήμερα τα Θεοφάνια του 2021 στην Αμάρυνθο, τραυματίστηκε και έμεινε ανάπηρος.
Πιο συγκεκριμένα, είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα, ήταν για μέρες σε κώμα και τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία. Έκτοτε κάνει χρήση αναπηρικού αμαξιδίου ωστόσο αντιμετψπίζει τις δυσκολίες χωρίς να χάνει το χαμόγελό του.
Ο Γιάννης είχε βουτήξει για τον Τίμιο Σταυρό προκειμένου, μαζί με τον πατέρα του να εκπληρώσουν το τάμα για τον αδερφό του, ο οποίος έπασχε από λευχαιμία.
Το χρονικό της μοιραίας βουτιάς για τον Σταυρό
Όλα ξεκίνησαν πέρυσι όταν νεαρός μαζί με τον πατέρα του πήγαν από την Δροσιά Ευβοίας στην Αμάρυνθο προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο Σταυρό. Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να εκπληρώσουν το τάμα για τον αδερφό του, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα Χριστούγεννα, ο 24χρονος είχε γίνει δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον μεγαλύτερο αδερφό του.
Ο νεαρός βούτηξε μαζί με τον πατέρα του και δύο ακόμα φίλους τους, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Για μέρες ο ίδιος ήταν σε κώμα. Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία. Έκτοτε ο Γιάννης παραμένει καθηλωμένος σε αμαξίδιο, ενώ η σύντροφός του Μαρία στέκεται στο πλευρό του σαν φύλακας άγγελος από την πρώτη στιγμή.
Ένα χρόνο αργότερα, ο αδερφός του Γιάννη βούτηξε και αυτός με τη σειρά του να πιάσει τον Σταυρό, για να εκπληρώσει το τάμα του για τον αδερφό του.
Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με το eviaonline.gr, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το βράδυ της Παρασκευής.
Τον γαμπρό συνόδευσαν στην εκκλησία οι αγαπημένοι του φίλοι και συνάδελφοι αυτοκινητιστές με τα φορτηγά γεμάτα λευκές κορδέλες και άνθη, οι οποίοι πέρασαν μέσα από το χωριό κορνάροντας.

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.