Έξι αδέλφια ζούσαν χωριστά, αλλά 2 μπαμπάδες τους πρόσφεραν ένα στοργικό σπίτι

Έξι αδέλφια ζούσαν χωριστά σε ανάδοχες οικογένειες, αλλά 2 μπαμπάδες τους πρόσφεραν ένα στοργικό σπίτι μετά την επίσημη υιοθεσία τους.

Στις 12 Μαΐου 2023 το δικαστήριο της Φλόριντα των ΗΠΑ επικύρωσε την υιοθεσία των 6 παιδιών από τον Ντάστιν και τον Ντάνιελ Τζόνσον έγιναν επίσημα οικογένεια!

Το ζευγάρι, που ζει στην Τάμπα της Φλόριντα, παντρεύτηκε το 2020 μετά από λιγότερο από δύο χρόνια σχέσης και ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς. Δεν σκέφτηκαν την παρένθετη μητρότητα, γιατί πίστευαν ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που χρειάζονταν ένα στοργικό σπίτι.

Ο Ντάστιν και ο Ντάνιελ κατέστησαν σαφές στην υπηρεσία υιοθεσίας ότι ήταν ανοιχτοί σε μεγαλύτερα παιδιά και ομάδες αδελφών, που συχνά είναι πιο δύσκολο να υιοθετηθούν.

Η υπηρεσία τους πρότεινε 6 αδέλφια που ζούσαν χωριστά σε διαφορετικές ανάδοχες οικογένειες. Οι 2 μπαμπάδες πήραν την απόφαση και υιοθέτησαν τα έξι αδέρφια: τον Reid, 11, την Amiyah, 10, την Izayah, 9, την Kaelix, 7, τον Cade, 6 και τη Roslin, 3. Τα παιδιά, που ζούσαν σε πέντε διαφορετικά ανάδοχα σπίτια, ήταν στο σύστημα της υπηρεσίας για περισσότερα από τρία χρόνια.

Ένα από τα παιδιά είχε αλλάξει πάνω από 25 διαφορετικές ανάδοχες οικογένειες.

Όταν τα αδέρφια ήρθαν για πρώτη φορά να ζήσουν με τον Ντάστιν και τον Ντάνιελ τον Μάιο του 2022, βίωναν νυχτερινούς τρόμους. Διαγνώστηκαν επίσης με διαταραχή μετατραυματικού στρες αφού βίωναν ενδοοικογενειακή βία και κατάχρηση ναρκωτικών.

Επίσης, στην αρχή πεινούσαν διαρκώς γιατί ποτέ δεν είχαν αρκετό φαγητό. Τις πρώτες μέρες, ένα από τα παιδιά, έφαγε 12 χοτ ντογκ!

Χρειάστηκαν μήνες για να χτιστεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα στα παιδιά και τους 2 μπαμπάδες τους. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η κατάσταση έχει αλλάξει εντελώς.

Οι Τζόνσον επισκέπτονται έναν οικογενειακό θεραπευτή κάθε εβδομάδα και τέσσερα από τα παιδιά βρίσκονται σε ατομική θεραπεία. Όχι μόνο έχει βελτιωθεί η ψυχική τους υγεία, αλλά και οι βαθμοί τους. Τα μεγαλύτερα παιδιά πέρασαν από την «πλήρη αποτυχία στο σχολείο» στο να βαθμολογούνται πλέον σε όλα τα μαθήματα με Α και Β.

Η κόρη τους, η Amiyah, είχε τη μεγαλύτερη δυσκολία να δεχτεί τους μπαμπάδες της, γιατί νόμιζε ότι η μητέρα της θα επιστρέψει. Νόμιζε ότι έτσι θα πρόδιδε την μητέρα της, αλλά την ημέρα της υιοθεσίας έκλαψε με δάκρυα χαράς.

Ο Ντάνιελ και ο Ντάστιν ενδεχομένως να υιοθετήσουν κι άλλο παιδί, καθώς η βιολογική μητέρα των παιδιών τους είναι ξανά έγκυος!

Φωτό: Όλη η οικογένεια την ημέρα που το δικαστήριο επικύρωσε την υιοθεσία facebook.com/FamilyEquality

Διαβάστε επίσης

Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση απορρίπτει πλέον τον Δείκτη Μάζας Σώματος ως μέτρο βάρους

Δωρεά πλάσματος: Χιλιάδες ασθενείς εξαρτώνται από αυτό – Πώς η Ευρώπη θα αποκτήσει επάρκεια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.