Μεσαίωνας στη Ρόδο: Οι σερβιτόροι, με βρεγμένα ρούχα όλη μέρα, κολυμπούν για να παραδώσουν τις παραγγελίες

Πρόκειται για ένα beach bar που αποτελεί hot spot στη Ρόδο, με πάρα πολλούς νέους τουρίστες να το επισκέπτονται, να τρώνε, να πίνουν πάνω σε πλωτές εξέδρες και να χορεύουν ατελείωτα. Μόνο που τις παραγγελίες, ποιος τις παραδίδει μέσα στη θάλασσα; Οι σερβιτόροι φυσικά που όχι μόνο κολυμπούν μέχρι την εξέδρα, αλλά μένουν και με τα  βρεγμένα ρούχα καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου τους. Το συγκεκριμένο περιστατικό, αφού πήρε διαστάσεις μέσω social media, οδήγησε σε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η εκμετάλλευση των εργαζόμενων, ειδικά στην εστίαση, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες φαίνεται να γίνεται όλο και πιο συχνό φαινόμενο στα ελληνικά νησιά.

Η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, θέλει σερβιτόρο σε μπαρ της Ρόδου οριακά να κολυμπάει μέσα στη θάλασσα για να φτάσει παραγγελία στον πελάτη.

Ο γιος συνεργάτη μου πέρασε μια βδομάδα στην Ρόδο
Πέρασε υπέροχα μπλα μπλα μπλα αλλά του παιδιού του έκανε εντύπωση η ξεφτίλα που πρέπει να υποστεί ο σερβιτόρος για να σερβίρει τους πελάτες
Τομάρια,δεν βρίσκεται προσωπικό μετά 👇 pic.twitter.com/tMCv3xmokg

— HRH Τζατζικης 🖤🏆🏆💛 (@Goudalas_21) June 30, 2023

Για το συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διαβάστε επίσης

Οι προκλήσεις των επιχειρήσεων στα θέματα της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Τι δείχνουν τα στοιχεία ερευνών

Αυτό είναι το νησί, που κάνει την έκπληξη τουριστικά φέτος – Έχει κρατήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.