Ο μικρός Γιαννάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας στη μάχη του με επιθετική μορφή καρκίνου

Ο Γιαννάκης πολεμάει τον καρκίνο του εδώ και 3 χρόνια εντός Ελλάδος με χημειοθεραπείες και με βαριές χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια του, που είχαν ως επίπτωση τον ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού του.

Είναι ένας μικρός ήρωας, που δίνει με γενναιότητα τη μάχη με επιθετική μορφή καρκίνου και χρειάζεται τη βοήθειά μας, καθώς πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό. Έχει διαγνωστεί εδώ και τρία χρόνια με επιθετικό καρκίνο (οστεοσάρκωμα, καρκίνος στα Κόκκαλα), ενώ έχει υποτροπιάσει για 3η φορά σε 2 σημεία του ποδιού του.

Ακρωτηριασμός του ποδιού του 

Ο Γιαννάκης το πολεμάει με γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, πέρα από ακρωτηριασμό στο δεύτερο ποδαράκι του και χωρίς πολλές ελπίδες για ζωή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παιδί εδώ και 1,5 χρόνο είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Θα πρέπει να μεταφερθεί στις 11 Ιουλίου επειγόντως στο Houston στο Md Anderson, με την οικογένειά του να κάνει έκκληση, ζητώντας βοήθεια για να σώσει το παιδί της.

Τα Έξοδα είναι υπέρογκα. (75.000$ για αρχή – για να κάνουν μόνο διάγνωση και να δουν το παιδί).

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό που ακολουθεί:

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
Εθνική ΙBANK
GR7201101860000018662467960
Δικαιούχοι
Ιωάννης Κορολόγος (ασθενής)
Νικολέττα Πρίντεζη (μητέρα)

Διαβάστε επίσης

Τι είπε για την Ελλάδα ο Τομ Κρουζ;

Αφυδάτωση: Ο παιδίατρος μιλά για τη σημαντική αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας σε βρέφη και παιδιά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.