Τα δίδυμα της Τζένιφερ Λόπεζ μπήκαν στην εφηβεία και την αμφισβητούν

Τα δίδυμα της Τζένιφερ Λόπεζ μεγαλώνουν και όπως όλα τα παιδιά στην εφηβεία έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τις συμβουλές, τις συστάσεις και τις οδηγίες των γονιών τους.

Η Jennifer Lopez μίλησε στη Vogue Mexico και Latin America για το πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά και για τη σχέση της με τα 15χρονα δίδυμα, Max και Emme.

Όπως είπε, τα δίδυμα της μεγαλώνουν και έχουν αρχίσει να την αμφισβητούν περισσότερο και να αναρωτιούνται: “Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί το κάνει αυτό η μαμά μου; Πρέπει να το κάνω κι εγώ;”

Η Λόπεζ αναφέρθηκε ακόμα και στις δυσκολίες των παιδιών με διάσημους γονείς.

«Μόλις άρχισαν να μου λένε για το πώς τους συμπεριφέρονται οι άνθρωποι κάθε φορά που πάνε κάπου και τους αναγνωρίζουν», είχε πει τον περασμένο Μάιο σε μία εκδήλωση. “Δεν τους βλέπουν όπως πραγματικά είναι. Και νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για τα παιδιά. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να τους προστατεύσω από αυτό.”

Η Lopez είπε ακόμα ότι οι έφηβοι έχουν αρχίσει να «προκαλούν» την ίδια και τις απόψεις της για διάφορα πράγματα.

«Πιθανότατα θυμάστε πως ήταν η εφηβεία και πόσο δυσκολεύατε τη μαμά σας», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ για τα δίδυμα παιδιά της στο περιοδικό. “Θέλουν απλώς να μάθουν, θέλουν απαντήσεις.”

Η πολύπλευρη σταρ μίλησε επίσης για το πώς η πιο πρόσφατη ταινία της, «The Mother», άλλαξε την οπτική της για τη σχέση με τα δίδυμα παιδιά καθώς από παιδιά γίνονται νεαροί ενήλικες.

«Νομίζω ότι κάνοντας το “The Mother” με βοήθησε πραγματικά να αναλύσω κάποια πράγματα, γιατί όταν ζεις τη ζωή σου δεν την αναλύεις πραγματικά, αλλά όταν εργάζεσαι πάνω σε έναν χαρακτήρα, μπαίνεις βαθύτερα σε αυτό που περνάει».

 

Διαβάστε επίσης

Πόσο έχει μειωθεί ο κίνδυνος θνησιμότητας από καρκίνο μαστού στην πενταετία – Έρευνα σε 500.000 γυναίκες

Η άτυχη Αναστασία, η άφαντη Μίνα και η αποχώρηση από τον ΣΦΕΕ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.