Influencer πέθανε αφού ήπιε επτά μπουκάλια με αλκοόλ σε διαδικτυακό challenge

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος influencer στην Κίνα αφού κατανάλωσε τουλάχιστον επτά μπουκάλια με αλκοόλ σε διαδικτυακό challenge.

To διαδικτυακό challenge για έναν 34χρονο Κινέζο είχε μοιραία κατάληξη, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού κατανάλωσε ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία μπουκάλια αλκοόλ, αλλά επτά!

Ο Sanqiange ήπιε τουλάχιστον επτά μπουκάλια με Μπαϊτζού, ένα κινέζικο ποτό που η περιεκτικότητα σε αλκοόλ κυμαίνεται από 30% έως 60%.

Μάλιστα, ο 34χρονος συμμετείχε σε μία διαδικτυακή πρόκληση που έχει τίτλο “ΡΚ” με αντίπαλο έναν από τους δημιουργούς του διαδικτυακού παιχνιδιού. Οι νικητές του παιχνιδιού κερδίζουν διάφορα δώρα ή αμοιβές αλλά οι ηττημένοι έχουν συνέπειες. Η τιμωρία του 34χρονου ήταν να πιει αλκοόλ.

Το στοίχημα ήταν σε ζωντανή μετάδοση στις 16 Μαΐου και οι ακόλουθοι έβλεπαν τον νεαρό να πίνει το ένα μπουκάλι πίσω από το άλλο, όπως αναφέρει το cnn.

«Όταν τον βρήκε η οικογένειά του ήταν ήδη νεκρός, δεν πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια» δήλωσε ένας φίλος του 34χρονου στην εφημερίδα Shangyou News. “Δεν ξέρω πόσο είχε καταναλώσει πριν συντονιστώ. Αλλά στο τελευταίο μέρος του βίντεο, τον είδα να τελειώνει τρία μπουκάλια πριν ξεκινήσει ένα τέταρτο”, είπε.

Σημειώνεται ότι η οικογένειά του τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του 12 ώρες μετά τη μετάδοση.

Το livestreaming γινόταν στο Douyin, την κινεζική εκδοχή του TikTok, και το βίντεο έχει κατέβει, επειδή στην πλατφόρμα απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ σε ζωντανή μετάδοση.

Healthstories Influencer πέθανε αφού ήπιε επτά μπουκάλια με αλκοόλ σε διαδικτυακό challenge

Ο Sanqiange, ο οποίος περιγράφεται ως «αξιοπρεπής και ευθύς» άνθρωπος από τον φίλο του, συνήθιζε να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του λαμβάνοντας μέρος σε παρόμοιους διαγωνισμούς με αλκοόλ και να τους αναρτά στην εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης

Οι 10 πιο υγιείς χώρες του κόσμου το 2023 και πού υπερέχουν

Διαδραστική εφαρμογή ρωτάει τους εφήβους για τις εξαρτήσεις και τα συναισθήματά τους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.