Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έκαναν τεστ για HIV

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης επισκέφτηκαν το Κέντρο Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Athens Checkpoint και έκαναν τεστ για τον HIV στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης στέλνοντας το μήνυμα ότι η εξέταση είναι κάτι πολύ απλό, ανώδυνο και γρήγορο, αλλά ουσιώδες και αποτελεσματικό.

Τα κέντρα Checkpoint σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέμειναν ανοιχτά καθημερινά καθ όλη τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης (15-22/5, πλην Κυριακής) παρέχοντας δωρεάν, γρήγορες και εμπιστευτικές εξετάσεις HIV χωρίς ραντεβού, παράλληλα με τη διενέργεια εξωτερικών δράσεων σε διάφορα σημεία των δύο πόλεων.

Το τεστ για τον HIV

Η εξέταση για τον ιό είναι εξαιρετικά σημαντική, δεδομένου του ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να γνωρίζει κανείς αν έχει εκτεθεί στον ιό. Ο HIV αφορά κάθε σεξουαλικά ενεργό άτομο και η έγκαιρη διάγνωση (και έναρξη της αντιρετροϊκής αγωγής) εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή πορεία της HIV λοίμωξης, η οποία άλλωστε πλέον αποτελεί μια χρόνια διαχειρίσιμη ιατρική κατάσταση, καθώς πλέον οι φαρμακευτικές θεραπείες έχουν δώσει λύση στη μάστιγα των προηγούμενων δεκαετιών.

Δωρεάν και γρήγορες εξετάσεις για HIV

Τα κέντρα Checkpoint σε Αθήνα (Πιττάκη 4, Μοναστηράκι, 1ος όροφος) και Θεσσαλονίκη (Εγνατία 112, 3ος όροφος) συνεχίζουν να παρέχουν δωρεάν, γρήγορες εξετάσεις για τον ιό, όπως και για τις ηπατίτιδες B & C με πλήρη εμπιστευτικότητα σε ένα φιλικό περιβάλλον, από Τρίτη μέχρι και Σάββατο 12.00 – 20.00. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο booking.mycheckpoint.gr.

Διαβάστε επίσης

Το πείραμα της Δανίας: Μπορείτε να ικανοποιήσετε την όρεξή σας απλά κοιτάζοντας φωτογραφίες φαγητού στο τηλέφωνο

Καρκίνος σε νέες γυναίκες: Ποιες επιλογές υπάρχουν για τη διατήρηση της γονιμότητας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.