Σέλμα Μπλερ, εξομολόγηση που σοκάρει: “Τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας με οδήγησαν να σκέφτομαι την απόπειρα αυτοκτονίας”

Σε μία εξομολόγηση που σοκάρει προχώρησε η Σέλμα Μπλερ. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, παραδέχεται ότι σκεφτόταν ακόμη και την αυτοκτονία, όσο ζούσε με τις επιπτώσεις της στην υγεία της την περίοδο πριν διαγνωστεί ακόμα με την πάθηση.

Μιλώντας στη βρετανική έκδοση της Vogue, η Σέλμα Μπλερ εξήγησε ότι τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας στην υγεία της εμφανίστηκαν από όταν μικρή και της προκάλεσαν μεγάλο άγχος, σε σημείο που σκεφτόταν να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται ότι η Σέλμα Μπλερ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2018 και σε δημόσιες εμφανίσεις της κρατάει μπαστούνι. «Τα τικ και η εξάντληση που ένιωθα την ώρα των γυρισμάτων ήταν εξαντλητικά. Έπαιρνα χάπια για επιληπτικές κρίσεις και αγχώδεις διαταραχές», δήλωσε η 50χρονη ηθοποιός.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selma Blair (@selmablair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Συγκλονίζει η περιγραφή της

Βέβαια, δεν έκανα κατάχρηση των χαπιών αλλά του αλκοόλ», σημείωσε ακόμα η Σέλμα Μπλερ. «Αισθανόμουν χαμένη και δεν μπορούσα καν να χαμογελάσω. Γι’ αυτό έπαιρνα και τέτοιους ρόλους», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Ανησυχούσα ότι ένα κραυγαλέο σφάλμα, θα με έθετε εκτός δουλειάς. Υπήρχαν φορές που ένιωθα αδύναμη, άρρωστη, να μην μπορώ να κουνηθώ», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι περνούσε μέρες ολόκληρες στο κρεβάτι να κλαίει, ενώ υπέφερε από απώλεια μαλλιών και μώλωπες στο σώμα της.

Η Σέλμα Μπλερ μετά τη διάγνωση δεν το βάζει κάτω και δηλώνει ότι πιστεύει στον εαυτό της και ότι θα μπορέσει να δουλέψει σε μια νέα ταινία.

Με πληροφορίες από DailyMail

Διαβάστε επίσης

Εξαρτάται η υγεία των πνευμόνων μας από τη διατροφή;

Βουλιαγμένη: Υποδέχεται για 10η χρονιά το TRIathlon/Aquathlon

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.