Νίκαια: 50χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του – Με ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί

Νέο φρικτό έγκλημα σε βάρος γυναίκας διεπράχθη στη Νίκαια από το σύζυγό της, ο οποίος σε κατάσταση μέθης κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Την 54χρονη σύζυγό του, φέρεται να σκότωσε ένας 50χρονος σε κατάσταση μέθης, σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νίκαια, στην οδό Βοσπόρου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι ελληνικής καταγωγής και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ανήλικη κόρη δεν ήταν στο σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Με παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας και ψυχολογικά προβλήματα

Ο 50χρονος κατά την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν. Φέρεται να έχει παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο Δαφνί.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του. «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…» φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς.

Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή που πήγε στο σπίτι στη Νίκαια, φαίνεται ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό.

Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται.

Διαβάστε επίσης

Πώς μπορεί η επαφή με τη φύση να μειώσει την ανάγκη σου για φάρμακα

Πού θα κάνετε, σήμερα, Κυριακή, δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.