Διάσημοι που έχουν κάνει επέμβαση λέιζερ για την μυωπία τους

Η Lasik, η επέμβαση με λέιζερ για την μυωπία, είναι μία πολύ δημοφιλής μέθοδος και όπως είναι φυσικό πολλοί διάσημοι έχουν υποβληθεί σε αυτή την τεχνική προκειμένου να απαλλαγούν από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής.

Η επέμβαση Lasik είναι ένας τύπος χειρουργικής επέμβασης που χρησιμοποιεί ακτίνες λέιζερ για να αναμορφώσει τον κερατοειδή χιτώνα ενός ατόμου και να βελτιώσει την όρασή του. Αρκετοί διάσημοι έχουν κάνει επέμβαση στα μάτια Lasik. Ηθοποιοί, μουσικοί και αθλητές ορκίζονται στη διαδικασία. Κάποιες διασημότητες γύρισαν ακόμη και την εμπειρία τους για τηλεοπτικό ριάλιτι.

Διάσημοι που έχουν κάνει επέμβαση λέιζερ για την μυωπία τους

Η Kim Kardashian βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Η σταρ και επιχειρηματίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στα μάτια Lasik στην εκπομπή της «Keeping Up with the Kardashians». Φοβόταν να κάνει τη διαδικασία, αλλά μετά την επιτυχία της επέμβασης, ξεπέρασε κάθε φόβο.

Αρκετοί επαγγελματίες αθλητές έχουν βελτιώσει το παιχνίδι τους κάνοντας επέμβαση λέιζερ για την μυωπία τους . Ο παίκτης του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς υποβλήθηκε σε επέμβαση το 2007 και όπως είχε πει ο μέσος όρος του σουτ του αυξήθηκε μετά τη διαδικασία.

Ο επαγγελματίας παίκτης γκολφ Tiger Woods έκανε την πρώτη του επέμβαση στα μάτια με Lasik το 1999 και υποβλήθηκε στη διαδικασία για δεύτερη φορά οκτώ χρόνια αργότερα. Ο παίκτης του NFL, Tiki Barber, υποβλήθηκε σε επέμβαση λέιζερ για την μυωπία Lasik το 2000.

Το supermodel Cindy Crawford είχε πει: “Η διαδικασία ήταν ανώδυνη και βλέπω πολύ πιο καθαρά τώρα. Είναι υπέροχο να ξυπνάω στη μέση της νύχτας και να παρακολουθώ τηλεόραση χωρίς τα γυαλιά μου και, το καλύτερο από όλα, μπορώ να οδηγήσω χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής. θα το συνιστούσα στον καθένα”.

Η Courtney Cox έκανε επέμβαση Lasik το 1999. «Είναι ένα θαύμα. Νιώθω ότι μου δόθηκε μια νέα ζωή», είχε πει.

Οι ηθοποιοί Julianne Moore και Brooke Shields, έχει υποβληθεί και εκείνη σε επέμβαση Lasik, όπως και ο Μπραντ Πιτ το 2010.

 

Η Nicole Kidman είπε για την επέμβαση στα μάτια της: «Περπατούσα σαν τυφλή. Τώρα έχω όραση 20-20. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασα τόσα χρόνια βλέποντας τα πάντα θολά. Τώρα παρατηρώ αν με παρακολουθούν οι άνθρωποι, αλλά επίσης χαμογελάω αμέσως αν κάποιος μου κουνήσει το χέρι, κάτι που βοηθάει».

Ο ηθοποιός Ντένις Κουέιντ είχε δηλώσει “Αποφάσισα να κάνω Lasik γιατί είχα βαρεθεί να ψάχνω τα γυαλιά μου όλη την ώρα. Πήγαινα σε εστιατόρια, δεν μπορούσα να διαβάσω το μενού.”

 

Ο Τζέρεμι Λόντον, έκανε Lasik κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 όταν εμφανιζόταν στο “Party of Five”. Αστειεύτηκε ότι επέλεξε να κάνει τη διαδικασία για να βλέπει καλύτερα τη συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Love Hewitt.

Ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον έκανε επέμβαση στα μάτια Lasik το 2002, όπως και η μεγιστάνας του μακιγιάζ Bobbi Brown.

Ο μουσικός Έλτον Τζον υποβλήθηκε σε επέμβαση στα μάτια Lasik το 2003, αλλά εξακολουθεί να φοράει ψεύτικα γυαλιά όταν εμφανίζεται, επειδή είναι μέρος της εμφάνισής του που είναι σήμα κατατεθέν του.

Πηγή: ranker.com

Διαβάστε επίσης

Μίνα Γκάγκα: Τα παιδιά με ιώσεις μπορούν να πηγαίνουν σε όλα τα Κέντρα Υγείας του λεκανοπεδίου

«Όρθρος» – Ποια είναι η νέα υποπαραλλαγή που εξαπλώνεται ταχύτατα στη Βρετανία;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.