Μπρους Γουίλις – Ντέμι Μουρ ξανά μαζί 9 μήνες μετά τη διάγνωσή του με αφασία – Οι συγκινητικές φωτός

Έχουν περάσει 9 μήνες από τότε που η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε πως ο διάσημος ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία και λόγω αυτού εγκαταλείπει την υποκριτική. Όλους αυτούς τους μήνες, ο Χολιγουντιανός σταρ ζει ήρεμες στιγμές με την οικογένειά του και οι φωτογραφίες του στα social media είναι ελάχιστες. Αλλά όλες τους οικογενειακές.

Όπως και οι τελευταίες, όπου ο Μπρους Γουίλις, η σύζυγος του Έμμα και οι κόρες τους, είχαν ένα οικογενειακό reunion με την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ και τις τρεις κόρες τους που έχουν αποκτήσει από τον γάμο τους. Άλλωστε, είναι γνωστό πως όλοι τους έχουν άψογη σχέση, είναι αγαπημένοι και μια δεμένοι ως οικογένεια.

Οι φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις 9 μήνες μετά τη διάγνωση

Η κόρη των Γουίλις και Μουρ, Tallulah απαθανάτισε τις οικογενειακές τους στιγμές στο πρόσφατο δείπνο που είχαν όλοι τους και στη συνέχεια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, φωτογραφίες. Στη μία φωτογραφία είναι ο διάσημος ηθοποιός με τη σύζυγό του, Έμμα η οποία στέκεται βράχος δίπλα του στο πρόβλημα υγείας του, και στην άλλη, η Tallulah με τον πατέρα της, όπου ο 67χρονος ηθοποιός κρατά στα χέρια του ένα σκυλάκι και συνομιλεί μαζί της.

Στο προφίλ της ανέβασε και μία τρίτη φωτογραφία, όπου σε αυτήν ποζάρει με τους διάσημους γονείς της. Και γράφει πως αγαπά τους γονείς της και την οικογένειά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

 

Διαβάστε επίσης

Ενθαρρυντικά αποτελέσματα από νέο mRNA εμβόλιο που θα παρέχει προστασία έναντι 20 υποτύπων του ιού της γρίπης

Υπουργοί Υγείας ΕΕ: Το βάρος στην καταπολέμηση του δισταγμού για τα εμβόλια

Tα οφέλη της δομημένης άσκησης στην πρόληψη και θεραπεία ασθενειών

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.