Αγόρι γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 2011, στις 11:11 – Έγινε 11 ετών

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα αγόρι στη Βρετανία που γεννήθηκε στις 11:11 π.μ. της 11ης Νοεμβρίου 2011 γίνεται σήμερα 11 ετών και γιορτάζει τα γενέθλιά του.
Ο μαθητής Daniel Saunders, από το Bishop’s Stortford του Herts της Βρετανίας γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του, έχοντας δεθεί στενά με τον αριθμό 11 από την ημέρα που γεννήθηκε.
Ο Daniel είπε: «Ανυπομονώ πολύ γι’ αυτά τα γενέθλια! Είναι πιο συναρπαστικά από οποιαδήποτε άλλα γενέθλια είχα. Ο αριθμός 11 είναι κύριος αριθμός στην αριθμολογία και σημαίνει ότι έχω καλές προοπτικές στο μέλλον. Είναι ο τυχερός μου αριθμός και είναι εύκολο να τον θυμάμαι. Κανείς δεν ξεχνάει τα γενέθλιά μου!»

Οικογενειακός τους τυχερός αριθμός

Όπως αναφέρει η βρετανική «Independent», η μητέρα του, Charlotte, λέει ότι ο αριθμός 11 ήταν επίσης ο τυχερός της αριθμός από το δημοτικό σχολείο – κάτι που έκανε τη γέννηση του παιδιού της ακόμα πιο αξιοσημείωτη.

Ο Daniel ήταν να γεννηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2011, ωστόσο μία εβδομάδα νωρίτερα είπαν στη μητέρα του πως ο γιος της είχε πάρει μία περίεργη θέση. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον μετακινήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, και έτσι προγραμμάτισαν τη γέννησή του με καισαρική στις 11 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, και εκείνη τη μέρα καθυστέρησε η γέννηση καθώς βρισκόταν κάτω από τα πλευρά της μητέρας του και έτσι οι χειρουργοί χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο για να τον βγάλουν έξω. Η μητέρα του είπε: «εμφανιστήκαμε στις 6 το πρωί και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να μας καλέσουν. Θα είχε βγει νωρίτερα, αλλά ήταν κάτω από τα πλευρά μου και άργησε λίγο».

«Είναι εκπληκτικό που γεννήθηκε με όλα αυτά τα 11. Ήταν ο τυχερός μου αριθμός από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είναι πολύ ιδιαίτερο να το μοιράζομαι μαζί του», είπε, επίσης, η μητέρα του.
Ο πατέρας του, Jason, ανέφερε: «Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε με τίποτα ότι θα ήταν δυνατό να γεννηθεί στις 11:11 στις 11/11 του 2011. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική μέρα τώρα που κλείνει τα 11».

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.