Ed Sheeran: Γυμνάζομαι για να μπορώ να φάω και να πίνω ό,τι θέλω – Είχε χάσει 22 κιλά

Ο Ed Sheeran λέει ότι «η βαριά άσκηση» και η “ευελιξία στη διατροφή” είναι «εξαιρετικές» για την ψυχική του υγεία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Ed Sheeran αποδίδει την ψυχική του υγεία και την αντοχή του στις συναυλίες και τις εμφανίσεις στην ισορροπία που έχει βρει ανάμεσα στη φυσική κατάσταση και την διατροφή, ειδικά από τότε που έχασε 22 κιλά.

Ο 31χρονος τραγουδιστής των “Bad Habits”, εμφανίστηκε στο The Morning Mash Up του SiriusXM και ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη Ryan Sampson εάν ανησυχούσε ποτέ για το ενδεχόμενο να “καεί” ενώ βρισκόταν σε περιοδεία, αφού πολλοί σταρ όπως ο Justin Bieber και ο Shawn Mendes ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους νωρίτερα φέτος, λόγω προβλημάτων ψυχικής και σωματικής υγείας .

«Νιώθω ότι η ψυχική ευεξία είναι το πιο σημαντικό πράγμα», είπε ο Sheeran.

“Ελπίζω να μην καώ”, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή, κάνει εμφανίσεις μόνο τα Σαββατοκύριακα, κάτι που είναι πιο χαλαρό και διαχειρίσιμο.

Ο Ed Sheeran αποκαλύπτει πώς έχασε 22 κιλά και μιλά για τη ρουτίνα γυμναστικής του

Ο νικητής των τεσσάρων Grammy εξήγησε ότι η «βαριά άσκηση» κάθε μέρα είναι αυτό που βοηθά να διατηρήσει ανέπαφη την ψυχική του υγεία. Πρόσθεσε ότι το να τρώει τα αγαπημένα του φαγητά άνεσης είναι εξαιρετικό και για την ψυχική του υγεία, αρκεί να διατηρεί την άσκησή του.

“Τρώτε φαγητό που θέλετε πραγματικά να φάτε, αλλά στη συνέχεια να ασκείστε και έτσι θα φαίνεστε όπως θέλετε να φαίνεστε. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι μια καλή, καλή ισορροπία”, είπε ο Sheeran.

“Λοιπόν, τρώω, μου αρέσει το fast food. Λατρεύω το κάρυ. Μου αρέσει να πίνω ωραίο κρασί. Λατρεύω όλα τα πράγματα που θα ήταν κακά χωρίς την σωματική άσκηση».

Στη συνέχεια, είπε, «ο λόγος που γυμνάζομαι είναι για να μπορώ να φάω και να πίνω ό,τι θέλω».

«Και αυτός είναι ένας πραγματικά υγιής τρόπος ύπαρξης», πρόσθεσε. “Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Μπορείτε να έχετε ένα χάμπουργκερ μια φορά την εβδομάδα αν θέλετε, και μπορείτε να έχετε παγωτό κάθε μέρα αν θέλετε να το έχετε, είναι απλώς θέμα ισορροπίας.”

Το 2019, ο Sheeran είχε μιλήσει για την αγάπη του για τη φυσική κατάσταση και εξήγησε ότι άρχισε να τρέχει αφού έκοψε το κάπνισμα και έχασε σχεδόν 22 κιλά.

Ed Sheeran: Γυμνάζομαι για να μπορώ να φάω και να πίνω ό,τι θέλω - Είχε χάσει 22 κιλά
Ο Ed Sheeran το 2018 πριν χάσει τα 22 κιλά

Ο τραγουδιστής του “I Don’t Care” είπε τότε ότι η ρουτίνα της φυσικής του κατάστασης περιλαμβάνει συνήθως 45 λεπτά τρέξιμο το πρωί και μερικές φορές προσθέτει κολύμπι και κοιλιακούς.

«Άρχισα να το κάνω γιατί όταν σταμάτησα το κάπνισμα, ήξερα πολύ καλά ότι οι πνεύμονές μου ήταν τόσο γεμάτοι με σ… που έπρεπε να τους καθαρίσω», είπε για την απόφασή του να αρχίσει να τρέχει. “Τα γυμναστήρια είναι καλά, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν τον καθαρό αέρα που σας βοηθά να καθαρίσετε. Αυτός είναι, για μένα, ο κύριος λόγος για τον οποίο άρχισα να το κάνω”.

Πηγή: people.com

Διαβάστε επίσης

Ναι στη χρήση των νέων φαρμάκων απώλειας βάρους, λένε για πρώτη φορά οι γαστρεντερολόγοι

Γραμμή ΕΛΙΖΑ 10454: Πόσο θα περιμένεις μέχρι να μιλήσεις;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.