Τζέιν Φόντα: Με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτει ότι έχει καρκίνο

Η διάσημη ηθοποιός, Τζέιν Φόντα, ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, πως δίνει μάχη με τον καρκίνο στα 84 της χρόνια. Με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτει ότι έχει καρκίνο.

«Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, έχω κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες», ανέφερε η Τζέιν Φόντα με ανάρτησή της στο Instagram.

Η ανακοίνωση της ηθοποιού

«Είναι θεραπεύσιμος καρκίνος. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνουν, οπότε νιώθω πολύ τυχερή», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλεσε επίσης τον εαυτό της «τυχερό» που «έχει ασφάλιση υγείας και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς», αναγνωρίζοντας ότι έχει παραπάνω προνόμια ως διασημότητα.

«Σχεδόν κάθε οικογένεια στην Αμερική χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο κάποια στιγμή και πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση στην ποιοτική υγειονομική περίθαλψη που λαμβάνω, γεγονός καθόλου σωστό», συνέχισε.

Η θρυλική σταρ έκανε γνωστό πως κάνει χημειοθεραπείες έξι μήνες και «διαχειρίζεται τις θεραπείες αρκετά καλά», ενώ τόνισε πως δεν θα αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει τις δράσεις της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

 

Διαβάστε επίσης

Πότε θα σταματήσει το παιδί μου να τραυλίζει; Η παιδίατρος απαντά

Τι έτρωγε κάθε μέρα η Audrey Hepburn και παρέμενε αδύνατη χωρίς δίαιτα;

Μείωση στα κρούσματα κορωνοϊού διεθνώς, αλλά και ανησυχία εντός για τη συνύπαρξη γρίπης και COVID-19

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.