Ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά της οικογένειας του μοιραίου ατυχήματος στην Ιονία Οδό

Στο πλευρό των δύο παιδιών που είδαν τους γονείς τους να σκοτώνονται σε τροχαίο στην Ιόνια Οδό, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο σταματημένο όχημά τους, βρίσκεται το υπουργείο Υγείας και οι ειδικευμένοι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τα παιδιά που ήταν μέσα στο όχημα, όταν οι γονείς τους βρίσκονταν έξω από αυτό και χτυπήθηκαν από άλλο αυτοκίνητο, είναι ηλικίας 26 και 10 ετών.

Συνεχώς δίπλα στα παιδιά της οικογένειας, βρίσκεται κλιμάκιο με ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και δυο ψυχολόγους από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά της οικογένειας του μοιραίου ατυχήματος στην Ιόνια Οδό

Το υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι: “αμέσως μετά το χθεσινό μοιραίο ατύχημα της οικογένειας στην Ιόνια Οδό, όπου δυστυχώς έχασαν την ζωή τους οι γονείς, κάναμε τα πάντα ώστε να προσφέρουμε άμεσα την απαραίτητα ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά τους, ηλικίας 26 και 10 ετών.

Από τις 11 το πρωί της ιδίας ημέρας είναι διπλά στα παιδιά της οικογένειας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια, κλιμάκιο με ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και δυο ψυχολόγους από το Πανεπιστήμιο Ιωάννινων όπως και ο Καθηγητής Ψυχιατρικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Βρισκόμαστε διπλά στα δυο παιδιά σε αυτή την δύσκολη στιγμή στην ζωή τους και θα τους προσφέρουμε βοήθεια με όποιο τρόπο την χρειαστούν.

Κάθε δράση και ενέργεια μας είναι επικεντρωμένη στην προστασία και διαφύλαξη της σωματικής και ψυχικής υγείας των συμπολιτών μας, σε κάθε σημείο της χώρας μας, με κάθε δυνατό μέσο”.

Διαβάστε επίσης

Περισσότερα από 35.000 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική

Οι ασθένειες του θυρεοειδή στην εγκυμοσύνη, επηρεάζουν πολύ αργότερα τα παιδιά και ειδικά τα αγόρια

Μούρα: Αυτό είναι το Νο 1, ειδικά για όσους έχουν υψηλό σάκχαρο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.