Η 9χρονη Μαρίνα-Κυριακή χάρισε τα μαλλάκια της στα παιδιά που έχουν ανάγκη – Μια κίνηση που αξίζει να μιμηθούν κι άλλα παιδιά.

Η 9χρονη Μαρίνα-Κυριακή χάρισε τα μαλλάκια της στα παιδιά που έχουν ανάγκη! Μια σπουδαία πράξη που πραγματοποίησε ένα 9χρονο κορίτσι από την Κύπρο, την οποία αξίζει να ακολουθήσουν πολλά ακόμα παιδάκια!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα-Κυριακή, 9 χρονών, η οποία χάρισε τα μαλλάκια της στο Καραισκάκειο ίδρυμα για τα παιδάκια τα οποία έχουν ανάγκη. Χάρη σε αυτή την κίνηση θα μπορέσει να φτιαχτεί μια όμορφη περούκα και να προσφερθεί σε κάποιο παιδάκι που έχει χάσει τα μαλλάκια του από καρκίνο.

Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να πάρουν δύναμη και άλλα παιδιά και να ακολουθήσουν το όμορφο παράδειγμα της Μαρίνας-Κυριακής. Αξίζει να σκεφτούν ότι θα προσφέρουν χαρά, αλλά θα λάβουν πίσω και τα ίδια αισθήματα χαράς και πληρότητας που θα προέρχονται από την πράξη ανιδιοτέλειας και αλληλεγγύης που επέδειξαν.

Κι άλλα κοριτσάκια έχουν πάρει ανάλογες αποφάσεις

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι είναι αρκετά τα κοριτσάκια που παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Στο παρελθόν έχουμε αναφέρει και μία 10χρονη, η οποία μάλιστα για 2η φορά έκοψε τα πολύ μακριά μαλλάκια της και τα χάρισε στο ίδιο ίδρυμα.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και όλα τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν. Αρκεί το παιδί να έχει μαλλιά με μήκος άνω των 25 εκ. που να θέλει να κόψει. Στη συνέχεια μπορεί να επικοινωνήσει με το Καραϊσκάκειο ίδρυμα όπου θα του δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες για το πού θα παραδώσει την κοτσίδα. Αυτή αργότερα θα γίνει μια όμορφη περούκα για παιδιά που έχουν ανάγκη!

Διαβάστε επίσης

Τα πρώτα φυτά φαρμακευτικής κάνναβης από το Ισραήλ υποδέχτηκε η Ελλάδα

Δαμάσκηνα: 9+1 λόγοι για να τα τρως κάθε μέρα 

Σούσι: Πόσες θερμίδες έχει το κάθε ρολάκι και η παγίδα από τη σάλτσα σόγιας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.