Βραβείο μετά θάνατον στον πνευμονολόγο Αντώνη Χατζηγεωργίου που μολύνθηκε με κορωνοϊό από ασθενή του και πέθανε

Βραβείο μετά θάνατον από την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας στον πνευμονολόγο του “Αττικόν” Αντώνη Χατζηγεωργίου που μολύνθηκε με κορωνοϊό από ασθενή του και πέθανε τον Νοέμβριο του 2020, λίγο πριν ξεκινήσει η διάθεση των εμβολίων έναντι της COVID-19.

Το βραβείο παρέλαβε η σύζυγός του, σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του Πανελληνίου Συνεδρίου της Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται στις 26 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Βραβείο μετά θάνατον στον πνευμονολόγο Αντώνη Χατζηγεωργίου

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η σύζυγος του άτυχου πνευμονολόγου, Αντώνη Χατζηγεωργίου, που είδε το σύζυγό της να φεύγει από την COVID-19 τον Νοέμβριο του 2020, παρέλαβε το βραβείο από την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας για τη συνολική προσφορά του άντρα της στην πνευμονολογία, καθώς και στη μάχη κατά της πανδημίας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδος για αυτή την τιμή που κάνουν στο σύζυγό μου μετά θάνατον, δυστυχώς. Ήταν πολύ δύσκολοι αυτοί οι τελευταίοι μήνες για την οικογένειά μου και εμένα προσωπικά σαν ιδιώτη παθολόγο, που ξέρω τι πέρασε ο σύζυγός μου και πως φτάσαμε τελικά να τον χάσουμε για πάντα από τη ζωή. Δεν συζητάω τη σημασία που έχει η ειδικότητά σας στην πανδημία του κορωνοϊού αλλά και γενικότερα, απλά νιώθω υποχρεωμένη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που αναγνωρίστηκε η προσπάθεια του Αντώνη προς την επιστήμη του και προς τους ασθενείς του» είπε συγκινημένη η σύζυγος του Αντώνη Χατζηγεωργίου, η οποία είναι παθολόγος στο επάγγελμα. Η ίδια, όταν παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, αγκαλιάστηκε με τα τρία ανήλικα παιδιά τους, τα οποία παρακολουθούσαν την εκδήλωση μαζί με τους συναδέλφους του πατέρα τους.

Διαβάστε επίσης

Τα καλύτερα ποτά και ροφήματα για τη μείωση της χοληστερίνης

«Πιθηκομπάχαλο» ΕΟΔΥ, πώς ξενυχτάει ο Πλεύρης, χαμόγελα Τρύφων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.