«Με έδερνε χωρίς έλεος»: Η δύσκολη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τη μητέρα της

Η Γουαδελούπε Ροντρίγκεζ είναι η μητέρα της Τζένιφερ Λόπεζ. Οι δύο γυναίκες έχουν μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Και ενώ φαίνονται αχώριστες, η Λατίνα σταρ μίλησε τώρα για πρώτη φορά για τη δύσκολη σχέση που είχε με τη μητέρα της στα παιδικά της χρόνια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στο ντοκιμαντέρ «Halftime» που στριμάρει στο Netflix, εξομολογήθηκε πως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια με μία μητέρα, που όπως λέει, την έδερνε χωρίς κανένα έλεος. Η 76χρονη Γουαδελούπε, που μετανάστευσε από το Πουέρτο Ρίκο, μεγάλωσε τις τρεις κόρες της μαζί με τον πατέρα τους, Ντέιβιντ, τον οποίο όμως χώρισε μόλις τα κορίτσια ενηλικιωθήκαν.

Η επιβίωση ο στόχος λέει η μητέρα

«Έκανε ό,τι έπρεπε για να επιβιώσει, και αυτό την έκανε δυνατή, την έκανε όμως και σκληρή. Με έδερνε χωρίς έλεος» λέει η Τζένιφερ Λόπεζ στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ.

Η μητέρα παραδέχεται πως ήταν πολύ σκληρή με τις κόρες της, Τζένιφερ, Λέσλι και Λίντα, όμως όλα τα έκανε, όπως υποστηρίζει, από αγάπη.

«Πάντα είχα πολλές προσδοκίες από αυτές. Δεν ήθελα να τις επικρίνω, το έκανα μόνο για να τους δείξω ότι μπορούν πάντα να γίνονται καλύτερες» λέει στο «Halftime». Η Τζένιφερ φαίνεται ότι ήταν η πιο ζόρικη από όλες. «Με δυσκόλεψε πολύ. Οι συγκρούσεις ήταν συχνές» λέει.

H Λόπεζ έφυγε από το σπίτι μόλις έγινε 18 χρονών, καθώς άλλα ήθελε η μαμά της για το επαγγελματικό της μέλλον και άλλα η ίδια αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post. Στο σχολείο δεν τα πήγαινε καλά, το διάβασμα δεν ήταν η πρώτη σκέψη της. Το μυαλό και η σκέψη της ήταν μόνο στο χορό και αυτό ήταν πάντα κόκκινο πανί για τη μαμά της.

“Όσο ζεις σε αυτό το σπίτι, θα μορφωθείς”

«Η μαμά μου έλεγε όσο ζεις σε αυτό το σπίτι θα μορφωθείς. Ένα βράδυ τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, τα μάζεψα και έφυγα» εξομολογείται.

Η 76χρονη επιβεβαιώνει πόσο πολύ ήθελε να μορφωθούν οι κόρες της, ώστε να μην εξαρτώνται ποτέ από κάποιον άνδρα. «Δεν ήμουν ποτέ η τέλεια μαμά. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ό,τι έκανα το έκανα έχοντας στο μυαλό μου το καλύτερο γι’ αυτές».

Η Τζένιφερ Λόπεζ περιγράφει τη μητέρα της ως έναν περίπλοκο άνθρωπο, όμως τώρα που εκείνη είναι 52 και η μητέρα της 76 χρονών η σχέση τους έχει εξομαλυνθεί.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη Λόπεζ

Διαβάστε επίσης

Προσπαθείς να χάσεις βάρος κι αυτό σου φέρνει νεύρα;

Προσωπικός γιατρός: Επιβάρυνση του πολίτη, κενά και απορίες των γιατρών

Μπορούν γονείς και παιδιά να είναι φίλοι;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.