Η ιστορία του Άστον και του Μάικλ Κούτσερ δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους

Ο Άστον και ο Μάικλ Κούτσερ είναι δίδυμα αδέλφια και αν τον Άστον τον γνωρίζουμε ως ένα από τα μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ, δεν γνωρίζαμε πολλά για τον αδελφό του και μάλλον πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τη μοναδική σχέση τους.

Τον Άστον Κούτσερ τον γνωρίσαμε αρχικά από την κωμική σειρά «Two and a half men» και στη συνέχεια τον βλέπαμε σε ρομαντικές ή κωμικές ταινίες. Επίσης ήταν ο σύζυγος της Ντέμι Μουρ για 8 χρόνια ενώ τώρα είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μίλα Κούνις.

Ο Άστον γεννήθηκε στην Αιόβα μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Μάικλ, το 1978. Ο Άστον γεννήθηκε 5 λεπτά νωρίτερα υγιέστατος.

Ο Μάικλ όμως όταν γεννήθηκε παρουσίαζε σημάδια καρδιομυοπάθειας και εγκεφαλικής παράλυσης. Μεγαλώνοντας τα δυο αδέλφια είχαν πολύ στενή σχέση και πάντα ο Άστον ήταν προστατευτικός απέναντι στον αδελφό του.

Όταν έκλεισαν τα 13 τους χρόνια, η κατάσταση της καρδιάς του Μάικλ επειδεινώθηκαν και η μόνη λύση ήταν η μεταμόσχευση.

Όπως περιέγραψε αργότερα ο Άστον, σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, προκειμένου να πάρουν τη δική του καρδιά και να την δώσουν στον δίδυμο αδελφό του.

Τελικά η καρδιά βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή και η εγχείρηση πέτυχε.

Όσο μεγάλωνε ο Άστον σκεπτόταν πως θα μπορούσε να βοηθήσει τον αδελφό του. Ήθελε να γίνει βιοχημικός μηχανικός για να βρει μια θεραπεία για την εγκεφαλική παράλυση.

Ο Μάικλ Κούτσερ

Ο Άστον και ο Μάικλ Κούτσερ – ηθοποιός και δικηγόρος αντίστοιχα

Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια. Ο Άστον έγινε ηθοποιός και ο Μάικλ δικηγόρος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών τα οποία πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση.

Ο Μάικλ, έχει πρόβλημα στην ομιλία, την ακοή, την όραση και περιορισμένη κινητικότητα στο δεξί χέρι. Ωστόσο, αυτά τα προβλήματα δεν έχουν σταθεί εμπόδιο στη δουλειά του, ούτε στο γκολφ που λατρεύει.

Πριν από χρόνια, o Ashton Kutcher είχε μιλήσει σε συνέντευξη για τον αδελφό του και την εγκεφαλική παράλυση.

Ο Μάικλ θύμωσε καθώς προσπαθούσε τότε, να κρύψει το πρόβλημα του.

«Ήμουν πολύ θυμωμένος. Πολύ θυμωμένος. Θυμάμαι ότι του μίλησα για αυτό», είπε ο Μάικλ, τώρα 43 ετών, στο TODAY Parents. «Δεν ήθελα να είμαι το πρόσωπο της εγκεφαλικής παράλυσης. Δεν μίλησα ποτέ γι’ αυτό».

Αλλά ο Μάικλ δεν είναι πλέον θυμωμένος με τον Άστον — ή τον Κρις, όπως τον φωνάζουν η οικογένεια και οι παλιοί φίλοι του. Αντίθετα, είναι ευγνώμων. Αυτή η συνέντευξη άλλαξε την πορεία της ζωής του Μάικλ.

«Ο Κρις μου έκανε τη μεγαλύτερη χάρη που έχει κάνει ποτέ, γιατί μου επέτρεψε να είμαι ο εαυτός μου», εξήγησε ο Μάικλ.

Τα δίδυμα αδέλφια είναι πολύ δεμένα και εμπνέουν με την υποστήριξη που δείχνουν όχι μόνο μεταξύ τους, καθώς βοηθούν άτομα με αναπηρίες στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε επίσης

5 συμπτώματα που προκαλεί η δυσανεξία στη λακτόζη και τα τυριά που μπορείτε να καταναλώσετε

Φάρμακο μειώνει στο μισό τον κίνδυνο επιδείνωσης του καρκίνου του μαστού προχωρημένου σταδίου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.