Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Αυτή είναι η νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε”

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αργά χθες το βράδυ όταν αποφάσισε να αναρτήσει ένα post στα social media της, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τον κόσμο και τη ζεστή αγκαλιά που της επιφύλαξε.

Πριν από μία εβδομάδα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», όπου αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα της στο τηλεοπτικό κοινό μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Και το Twitter υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ψυχής της.

“Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα”

Τώρα, μία εβδομάδα μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δεν διστάζει να μιλήσει για όλα όσα πέρασε μετά τη στιγμή που της άλλαξε τη ζωή, έκανε μία νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου αναφέρθηκε στη νέα της εικόνα και στο πώς αισθάνεται που μίλησε για αυτό τι θέμα.

«Παρ’ όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ωστόσο, θέλησε να τονίσει πως «ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!».

Σε αυτή της την ανάρτηση, μάλιστα, είναι και μία ακόμα φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει χαμογελώντας και κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

Διαβάστε επίσης

Απόστολος Βαλτάς στο healthstories: «Το φαρμακείο της γειτονιάς είναι έτοιμο να μετεξελιχθεί σε Φαρμακείο Εξειδικευμένων Υπηρεσιών Υγείας”

Ξανθός: Ισχυρές δημόσιες δομές ΠΦΥ, το «κλειδί» της ισότιμης και ποιοτικής φροντίδας υγείας 

Τροφές που πρέπει να καταναλώνετε, αν είστε άνω των 40 ετών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.