50χρονη μητέρα 8 παιδιών θα φέρει στον κόσμο το παιδί της κόρης της

Ένα μεγάλο δώρο στην κόρη της θα κάνει η 50χρονη Chalise Smith, η ιστορία της οποίας κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες.  Ο λόγος για μια μητέρα 8 παιδιών, η οποία προθυμοποιήθηκε να κάνει στη μεγάλη της κόρη Munoz, το σπουδαιότερο δώρο: Να της χαρίσει ένα μωρό!

Ο γυναίκα, λοιπόν, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη στο… εγγονάκι της!

Η ενδομητρίωση

Η 24χρονη Munoz έχει ήδη ένα παιδάκι. Ωστόσο, επειδή πάσχει από ενδομητρίωση και μία αυτοάνοση ασθένεια, δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί. Ακόμα και το πρώτο της παιδί, το έφερε στον κόσμο με εξωσωματική.

Τη δεύτερη φορά που έμεινε έγκυος, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Στις 30 εβδομάδες η κοπέλα διαγνώστηκε με τη νόσο Sjögren. Πρόκειται για μια πάθηση που αναγκάζει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτίθεται σε υγιή κύτταρα μέσα στο σώμα. Η διαταραχή αυτή μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση στο αίμα της εγκύου και τελικά να οδηγήσει σε αποβολή. Έπειτα από αυτό το συμβάν, η κοπέλα κατέρρευσε, γιατί όπως είπε: “Ήθελα πάντα να έχω μια μεγάλη οικογένεια!”

Θα γίνει το όνειρο πραγματικότητα

Η 50χρονη τότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί περισσότερο. Ανέλαβε εκείνη να κάνει το όνειρο της κόρης της πραγματικότητα. Η οικογένεια το συζήτησε αναλυτικά και η Smith πήρε μια γενναία απόφαση: Να μπει σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, παρά την προχωρημένη ηλικία της.

Όπως λέει η Munoz: «Σοκαρίστηκα όταν η μητέρα μου προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη στο μωρό μου. Πάντα με υποστήριζε στα όνειρά μου. Και ξέρω ότι όλες οι εγκυμοσύνες της πήγαν τέλεια και ότι είναι εξαιρετικά υγιής. Οπότε νιώθω σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά».

Η Smith πρόκειται να γεννήσει την εγγονούλα της τον επόμενο μήνα. «Νομίζω ότι το αποκορύφωμα της όλης αυτής εμπειρίας της παρένθετης μητρότητας θα είναι όταν θα δω το πρόσωπο της κόρης μου να λάμπει καθώς θα καλωσορίζει τη δική της κόρη στον κόσμο μαζί μου. Το περιμένει τόσο καιρό αυτό και η χαρά της και του συζύγου της θα γεμίσει την καρδιά μου».

Πηγή: nypost.com

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.