Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» πάει στην Ουκρανία και ζητά βοήθεια και εθελοντές

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» πάει στην Ουκρανία: «Αλληλεγγύη από όλους για όλους». «Ξεκινάει το ταξίδι μας για να σταθούμε δίπλα σε όλους τους Πρόσφυγες πολέμου. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας», αναφέρει σε μήνυμα στα social media.

Όπως και σε κάθε κρίση που αφήνει πίσω της αθώους ανθρώπους, η ανοιχτή κοινωνική κουζίνα οργανώνει δράση αλληλεγγύης για τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Διοργανώνει λοιπόν ταξίδι προς Ουκρανία, ώστε να εκφράσει στην πράξη την αλληλεγγύη της για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Ξεκινά το ταξίδι για Ουκρανία

Στις 15 Μαρτίου, η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος», που από το 2011 βοηθά όσους ανθρώπους βρίσκονται σε ανάγκη, θα ξεκινήσει το ταξίδι της από τον Κεραμεικό προς την Ουκρανία για να στηρίξει του πρόσφυγες πολέμου.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης, με μήνυμά του στα social media προσκαλεί όποιον θέλει να συνεισφέρει στην προσπάθεια, ενώ ζητά από τον κόσμο να μην επιτίθεται σε Ρώσους καθώς ο λαός δεν φταίει για την ρωσική εισβολή.

«Αλληλεγγύη από όλους για όλους» τονίζει στο κάλεσμά του ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Όπως ενημερώνουν από το βίντεο, χρειάζονται τρόφιμα, τα οποία θα αναρτηθούν σε λίστα, αλλά κι εθελοντές που θέλουν να ταξιδέψουν.

«Ξεκινάει το ταξίδι μας για να σταθούμε δίπλα σε όλους τους Προσφυγες πολέμου. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας !!»

Σύμφωνα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Filippo Grandi, μέσα σε μόλις επτά ημέρες, ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία, ξεριζωμένοι από αυτόν τον παράλογο πόλεμο.

Διαβάστε επίσης

Πώς οι σωστά ενημερωμένοι γονείς προστατεύουν τα παιδιά από τη μανία του TikTok

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν ασκήσεις που οδηγούν στη μακροζωία; Δείτε ποιες

Ποια τα οφέλη της ελάχιστα επεμβατικής μερικής νεφρεκτομής;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.